maandag 24 juli 2017

Pannenkoeken met geraspte appel

Tot vandaag ontbrak er nog een basisrecept voor pannenkoeken hier op Brenda Kookt. Roer de geraspte appel door het beslag. Maak het pannenkoek beslag klaar volgens aanwijzingen van het pak. Doe de bloem, de yoghurt, de melk en de eieren in een kom en mix tot een glad beslag. Laat de rozijnen eerst een even wellen in het sap van je geraspte appel. De geraspte pannenkoek kan je opdienen met wat bloemsuiker.

Pannenkoeken met geraspte appel
Wat maak je van één appel en een ei? Ik kan je verklappen dat je er heerlijke appel pannenkoek van. Om het enigszins healthy te houden heb ik boekweitpannenkoeken gemaakt. Lekker dikke fluffy pannenkoeken met appel ! Dit recept voor havermout pannenkoeken met appel is echt een aanrader.

Meng de geraspte appel met ei, havermout en de plantaardige melk. Galette Complet: een Franse dunne pannenkoek met ham, ei en geraspte kaas. Appel - kaneelpannenkoek met rozijnen. Appelpannenkoek : Rasp een appel of maak dunne schijfjes, eventueel wat kaneel over strooien en strooi de geraspte appel of de plakjes appel zo snel. Een gezondere variant van de gewone pannenkoek.

Al eerder plaatsen wij een recept voor havermoutpannenkoeken. We hebben nu een nieuwe variant gemaakt met appel en kaneel. Uienbrood, mijn kinderen zijn er weg van en ongemerkt wordt er dan zomaar 900 gram uien gegeten! Met dit recept bak jij ze voortaan zelf, daar kan geen. Serveer de pannenkoekjes met de rest van de appelrasp en wat agave. Maar je kunt er natuurlijk ook banaan of cranberries op doen, of bestrooi je appelpannenkoek met wat kaneel of geraspte kokos.

Dit is alweer mijn vierde recept voor healthy pancakes. Deze keer: appelpannenkoeken, met geraspte appel, kaneel en rozijnen, yummie! Ik bedacht een gezondere variant op pannenkoeken met appel. Roer hierna de geraspte appel erdoor met een spatel. Le boyfriend en ik wilden pannenkoeken bakken vanavond, maar de enige. Pannenkoeken met stukjes appel, rozijnen, spekjes, hamblokjes en geraspte kaas!

Keer de pannenkoek met behulp van een spatel en bak ook de andere kant goudbruin. De andere helft van de appel eet je los bij de pannenkoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.