maandag 24 juli 2017

Pc ventilator usb

Geniet van de heerlijke verkoeling die deze USB ventilator je in de zomermaanden zal geven. V pc fan aansluiten op stroom adapter. Als je een 5V fan neemt kan je hem op een USB poort aansluiten. Ik ben opzoek naar een grote, stille ventilator die je op USB kan.

Bestel online voor de laagste prijs! Ideaal voor verkoeling tijdens het werken met uw notebook of PC. Ik heb sinds vandaag een USB Ventilator gekocht en ik vroeg me af of deze slecht zijn voor mijn pc ? Formaat van de USB ventilator is ongeveer 15. De USB ventilator werkt op de USB aansluiting van uw PC of laptop.

Doordat deze ventilator zijn stroom verkrijgt via de USB aansluiting van je laptop, pc of powerbank is hij multi-inzetbaar. De ventilator kun je kantelen en heeft op. Verkoeling tijdens het werk voor bij uw labtop of pc met de USB Ventilator 15cm! Je hebt in ieder geval een usb -kabel nodig die stuk mag. Online winkelen voor voordelige USB Gadgets? Computer & Kantoor zocht ook naar: pc adapter.

Hama USB Fan with Temperature Display.

Pc ventilator usb
Een adapter om de ventilator zonder PC of laptop van stroom te voorzien had ik nog liggen. Maar ook die zijn goedkoop aan te schaffen via het. Daarnaast verkoelt de Notepal XL uw laptop met zijn grote ventilator van 23 cm. Hij wordt gevoed door de USB -aansluiting in uw PC wat het des te fijner maakt. Sluit `m aan op je pc of laptop via de USB -aansluiting.

Snelheidsknop om de ventilator snelheid aan te passenFan. Vandaag hebben we namelijk de USB Torenventilator van het topmerk Lifetime. Deze USB Ventilator zorgt voor een fris windje tijdens het werk aan de PC of laptop. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw ventilator direct online. Afbeelding van Baseline ventilator op voet 40cm. Een Coole usb ventilator met led verlichting Mooi en zorgt ook nog eens voor verkoeling. Houd bij het werken aan uw notebook, pc of ander apparaat met usb.

Shop online voor Mini USB ventilator uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Werk je in een warme omgeving met een laptop of pc en heb je behoefte aan een ventilator of airco maar is daar. Voor maar US$7,81, Koop de mini- USB -flexibele klok ventilator met LED-licht voor pc, power bank - zilver van DealExtreme nu met gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.