woensdag 12 juli 2017

Pfaff ambition 1 0 knoopsgat maken

De naaimachine naait een knoopsgat dat bij de grootte. Bekijk en download hier de handleiding van Pfaff ambition 1. U kunt uw eigen aanpassingen maken aan de geselecteerde steek.

Pfaff ambition 1 0 knoopsgat maken
Dubbeltransport systeem De Pfaff Ambition 1. De kwaliteit van de steken en knoopsgaten was ook prachtig. Daarna wilde ik de Pfaff Ambition 1. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken.
Pfaff ambition 1 0 knoopsgat maken
Ook voor knoopsgaten is een computergestuurde makkelijker. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afmeting van uw borduurmotief. Lees meer informatie over de Ambition 1. Uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige steken (waaronder een knoopsgat ). De ambition line naaimachines maken het verschil, met hun grotere ruimte. Eenstaps- knoopsgat – Klik op de knoopsgatvoet en naai zonder moeite meerdere.

Ik kan een knoopsgat in een keer maken, zelf in twee verschillende breedtes. Een alternatief nu is een zwaardere Janome, of een Pfaff ( ambition 1.5 of expression 150). Ook automatisch knoopsgaten maken, de draad erin krijgen is ook heel simpel.

Pfaff ambition 1 0 knoopsgat maken
Waar kab je in het Leuvense de Pfaff Ambition 1. Maal alfabeth 201 steken touchscreen bediening. Knoopsgaten die in een zeer klein stukje stof moeten worden.

Oa voor volgende types pfaff naaimachine: ambition 1. Magnetisch A4 & A3 fotopapier om zelf magneten te maken. Officiele producthandleiding Pfaff Ambition 1. Blader door de handleiding om problemen op te lossen Pfaff Ambition 1. Wat uw passie ook is, het maken van kleding of. De extra grote ruimte rechts van de naald en de lange vrij arm maken het erg. Husqvarna, Juki, Lewenstein en Pfaff zijn een aantal van de A-merk naaimachines die Coolen. Steken voor geweven stoffen; Steken voor elastische stoffen; 4 fase knoopsgat ; Ingebouwde draadinsteker; Afdekhoes. Alle modellen pfaff zoals de de smarter serie de quilt, ambition.

Met 23 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een 1-fase knoopsgat. Snel en eenvoudig kleding maken of leuke projecten voor in uw huis! Zeer compacte Pfaff naaimachine met IDT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.