dinsdag 18 juli 2017

Smoothies gezond of niet

Dus als we het daar over hebben, dan klopt het. Smoothies zijn niet bepaald gezond, maar op deze site staan groene smoothies. Wat zeg je nou, smoothies niet gezond ?

Smoothies gezond of niet
Ehhh in zekere zin wel, maar toch niet helemaal. Fruit in de blender gooien is een snelle manier om je smoothie te bereiden.

Echter, wat deze mensen niet in acht nemen is dat het verlies van. Een smoothie is niet bedoeld als maaltijdvervanger. Vruchtensappen en smoothies bevatten juist minder. Het gezondste is zo gevarieerd mogelijk eten.

Het maakt daarbij niet uit of je perst met een gewone pers of een slowjuicer. Dit komt omdat je niet hoeft te kauwen en je een fruitsmoothie sneller wegdrinkt dan wanneer je dezelfde hoeveelheid. Gezond drinken volgens de Schijf van Vijf. Of je nu paleo eet of raw vegan of uit het Libelle Kookboek - iedereen is aan de groene smoothies. Vezels zijn gezond voor de spijsvertering en kunnen problemen als. Ook buiten social media zijn de smoothies niet aan te slepen. Veel mensen beschouwen ze als een gezond tussendoortje, een gezond alternatief.

Smoothies gezond of niet
Smoothies en dergelijke kunnen vers fruit of groenten dus niet vervangen. Het is niet altijd even gemakkelijk om dagelijks de aanbevolen tweehonderd gram groenten en twee stuks fruit te eten. Om te beoordelen of iets gezond is, kun je het beste kijken naar het volledige voedingspatroon. Hoe gezond smoothies zijn ligt eraan of je ze zelf maakt of kant-en-klaar in de.

Maar heus niet zodanig dat je zou kunnen stellen dat smoothies ongezond zijn. Groene smoothies zijn zeker wél gezond. Begin in het begin met niet al te bittere groenten zoals spinazie, bladsla, basilicum enz. In dit artikel leggen we uit waarom dit zo is en vertellen we je hoe je wel ECHT gezonde smoothies kan maken! Nou associëren wij over het algemeen het woord smoothie ook als gezond maar dat gaat dus niet altijd op. In de supermarkt is bijvoorbeeld ook veel te koop. Om gezond te blijven is een licht alkalisch milieu van 7. Let op: niet alle smoothies zijn gezond.

Op internet zijn veel recepten te vinden van smoothies die te veel fructose bevatten of slecht te verteren. De smoothie is een drank die populair is geworden vanwege het gezonde karakter. Maar is een smoothie eigenlijk wel gezond ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.