dinsdag 18 juli 2017

Tricot jersey verschil

Tricot ( jersey ) is in de praktijk de benaming geworden voor alle stoffen die. Ook de dikte, de rekbaarheid en de kwaliteit kan erg verschillen. Jersey is de Engelse term voor tricot. Het verschil tussen een viscose of katoenen tricot met elastan: viscosetricot heeft van zichzelf een. Tricot, jersey, interlock, boordstof, ribtricot. Katoen is een grondstof en jersey is een soort stof. Deze stof wordt wel vaak van katoen gemaakt.

Tricot jersey verschil
Het grootste verschil tussen biologische en gangbare katoen is het gebruik van.

Tricot is een stof van fijn breiwerk dat van elk garen kan zijn gemaakt, dus zowel van. De jersey uitvoering is 160 grams en van 100% katoen. Op zoek naar de mooiste tricot en jersey stoffen? Maar er is een heel groot verschil tussen de verschillende soorten naaimachinenaalden. ModestoffenONLINE, voor Tricot stoffen kopen. Kies de maat van de jersey naald op basis van de dikte van het garen. Deze naald is voor synthetische stretch stoffen anders dan jersey of tricot.

Eindelijk denk ik te weten wat het verschil is tussen een jersey - en een.

Tricot jersey verschil
De single jersey zorgt voor een specifiek oppervlak dit is perfecte voor een. Onze Sweatshirt stoffen (sweat stof) zijn net als tricot of jersey stoffen gebreid. Het hoofdbestanddeel van onze tricot sweatshirtstof bestaat uit katoen, maar. Wat is het verschil tussen een jersey, tricot en badstof hansop? Naaien met tricot of jersey stoffen, ik had er zelf altijd wat drempelvrees voor. Het rekt, het krult aan de randen, het is gewoon moeilijk om netjes te naaien.

Eigenlijk de Engelse term voor tricot, dus een algemene benaming. Maar meestal gebruikt om te onderscheiden van interlock. Zowel jersey als tricot kunnen dus van wol, katoen, nylon, etc. Maar tricot is eigenlijk de algemene benaming voor gebreide stoffen. Ook van jersey kunnen we zeggen dat het geen materiaal is; het geeft namelijk aan dat iets gebreid is.

Doordat er bij deze techniek lussen. Gebreide stoffen zoals tricot en jersey naait het beste met een naald voorzien van een. De afstand tussen de naalden kan verschillen tussen de 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.