vrijdag 14 juli 2017

Volvo plug in hybrid v60

Bijna 300 pk en met wat geduld moet je 1,8 liter per 100 km kunnen realiseren. Met onder meer verbruik, prestaties, uitrusting en reviews. Dat laatste is natuurlijk helemaal waar, maar ook de.

Volvo plug in hybrid v60
De auto wordt aangedreven door een Plug-In Hybride (PHEV) motor.

En ik heb besloten dat ik deze auto wil hebben. Alle technische specificaties, van lengte, breedte en gewicht tot topsnelheid, verbruik en CO2 uitstoot. Leaserijders genoten naast het Zweeds design en degelijkheid.

Volvo plug in hybrid v60
Volvo biedt een grote complete auto.

D6 AWD PLUG-IN HYBRID SUMMUM Leder Navgatie Hi. Tenminste, als een zo gunstig mogelijk brandstofverbruik het doel is. Lease de hybride V60 via VWP Shortlease en profiteer van onze tarieven en. Informeer naar de fiscale bijtelling.

U kunt met een volle accu tot 50 kilometer rijden. Automerk : VOLVO ; Model : V60 PLUG IN HYBRID ; Kenteken : 6SGD22; Cilinderinhoud : 2. Brandstof : Diesel; Netto maximum vermogen : 215PK; Kleur :. Direct uit voorraad leverbaar bij Autolagebijtelling.

Volvo plug in hybrid v60
Deze auto is met zorg samengesteld door de eerste eigenaar! Wees snel, en rijd in deze populaire 7% bijtellingauto.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u. Achter het sobere, Scandinavische uiterlijk van de V60 Plug-In Hybrid schuilt een revolutie. Het is de eerste dieselhybride met plug-intechniek, wat betekent dat. Werelds eerste plug-in hybride met dieselmotor is een zeer krachtige. Net als de S60, V60, S80, V70, XC70 en XC60 ontkomt ook de Plug-in Hybridversie van de V60 niet aan een opknapbeurt.

ABS; achteruitrijcamera; afdekhoes; afst. De laagste prijs en een snelle levering zonder. Een compleet overzicht van alle componenten zoals de motor. De V60 Twin Engine staat tijdelijk vanaf 46. D6 plug-in hybrid summum awd (automaat).

Kom gerust kijken bij Auto Wientjes. Inpakken ging nog nooit zo handig en snel. Vraag snel en gratis een openbare laadpaal in uw gemeente aan! Wij vinden dat milieubewustzijn niet ten koste hoeft te gaan van uw rijgenot.

Onze plug-in hybrid V60 D6 Twin Engine AWD of D5 Twin Engine AWD versnelt van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.