woensdag 12 juli 2017

Wasvoorschriften symbolen

Klik op een symbool voor informatie over de betekenis. Twee streepjes: kies een programma voor fijne was (bv. Wolwas). Wat betekenen de symbolen op het waslabel?

Wasvoorschriften symbolen
Niet geschikt om te wassen in de wasmachine. Een wassymbool (ook wel was symbool ) is een grafisch symbool dat gebruikt. In bepaalde gevallen bestaat een wasvoorschrift enkel uit symbolen, in andere gevallen uit een beknopte tekst met instructies, en vaak bestaat een. Deze wastekens zijn trouwens internationaal.

Wasvoorschriften symbolen
U komt deze wasvoorschriften dus overal. Op de meeste kleding staan wasvoorschriften in de vorm van wassymbolen vermeld. Handig, mits je weet wat ze betekenen. Het symbool dat informatie geeft over het drogen van uw wasgoed, is een wit vierkantje met verschillende symbolen erin.

Het meest gebruikte symbool is dat. Er zijn er immers heel wat verschillende symbolen die een bepaald wasvoorschrift voorschrijven. Huishoudcoach Zamarra Kok heeft de. Ze zitten aan elk kledingstuk, maar het lijkt soms eerder op een geheime codetaal: de wassymbolen aan de binnenkant van je t-shirt met wasvoorschriften. Het handwas- symbool vind je meestal op de wasvoorschriften van delicate stoffen zoals wol en satijn.

Wasvoorschriften symbolen
Deze kledingstukken kan je het beste wassen met een. Kookwas ( normaal proces ): Witte, gekleurde of bedrukte artikelen, die bestand zijn tegen koken. In alle artikelen die wij in onze webshop verkopen, zit een label met daarop informatie over het artikel.

Een wasvoorschrift is een voorschrift dat omschrijft hoe een textielproduct bij het wassen. Natuurlijk blijft lingerie het langste mooi, wanneer je je aan het wasetiket houdt. De meeste lingerie kan op een lage. Het wassen en strijken van kleding lijkt tegenwoordig steeds ingewikkelder te worden als je alle wassymbolen en strijksymbolen mag geloven.

Dat kan door het op de juiste manier te verzorgen en te wassen. Hier vind je een overzicht van de meeste symbolen en hun betekenis. Op het etiket van een kledingstuk staan de volgende vier of vijf onderhoudssymbolen afgebeeld: wassen, (chloor)bleken, strijken, stomerij. Dit symbool geeft aan of uw kledingstuk in de wasmachine of met de hand. De symbolen van een droger of strijkijzer zijn nog wel te herkennen, maar wat betekenen de driehoeken en cirkels? De bovenstaande symbolen hebben allen te maken met de manier van wassen of juist niet wassen.

Wasvoorschriften met wasinstructies en wassymbolen voor uw waslabels. Wasetiketten met zelf te kiezen symbolen en individuele tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.