dinsdag 25 juli 2017

Wat is elektronisch betalen

Het begrip elektronisch betalen kent een dubbele betekenis. In brede zin wordt ermee gedoeld op een girale betaling waarbij de creditering niet gebe. Een aantal elektronische geldsystemen gebruiken contactloos betalen met het doel.

Wat is elektronisch betalen
Wat zijn de mogelijkheden van elektronisch bankieren?

Bij andere aanbieders is dat net zo, of betaalt de ondernemer een percentage van het aankoopbedrag. Contactloos betalen is een vorm van elektronisch betalen waarbij uw klant de betaalpas of een mobiele telefoon kort boven de betaalautomaat houdt om te.

Wat is elektronisch betalen
Consumenten hebben nog nooit zo vaak als het afgelopen jaar met hun pinpas betaald of een iDEAL- betaling gedaan. U rekent razendsnel en gemakkelijk kleine bedragen af, tot en met € 25. Bij giraal betalen worden geldbedragen tussen bankrekeningen overgeboekt en wordt er. Bij het betalen van bijvoorbeeld een factuur door een overschrijving, krijgt de bank van de. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt!

Het creƫert nogal eens verwarring; digitaal of elektronisch. Wie wil er nou niet de rekeningen op tijd betalen ? Pinnen, internetbankieren en iDEAL zijn vormen van elektronisch betalen. Voorkom dat je niet meer weet wat je hebt.

Wat is elektronisch betalen
Denk maar aan bancaire overboekingen, geld opnemen bij een geldautomaat. Wat heb ik nodig om een VOG-aanvraag via internet in te kunnen dienen?

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen hoef je geen tol te betalen. Ontdek wat een elektronische handtekening is. Elektronisch betalen is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Bouw elektronische ondertekening en betalingsverzoeken in uw bestaande website, portals en applicaties in.

We willen peilen wat de behoefte is om elektronisch betalen in te voeren in de kantine. Het is natuurlijk een stuk makkelijker dat je ook met je. Je moest dan op de laatste bladzijde invullen wat je graag wilde hebben, de. De aanbodzijde van het betalingsverkeer bestaat uit organisaties en bedrijven. Electronisch betalen is natuurlijk een belangrijk onderdeel van e-commerce.

Uw nieuwe betaalpas reageert hier automatisch op. Dat is nodig voor contactloos betalen. Het wie, wat en hoe van een elektronische betaling. Het proces van een elektronische betaling verloopt via een aantal spelers, waaronder Bancontact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.