zondag 27 augustus 2017

Pannenkoek toppings

Als je een pannenkoek gaat eten dan heb je verschillende pannenkoekentoppings die je kunt gebruiken. Daarom deel ik vandaag 10 pannenkoek recepten met jullie. Als topping hebben we blauwe bessen en een frisse ricotta gebruikt.

Pannenkoek toppings
Van homemade Nutella tot kokosyoghurt: met deze gezonde toppings wordt iedere pannenkoek overheerlijk!

Gelukkig bestaat er genoeg lekkers voor op je pannekoek dat gezond is! Onterecht, kijk eens naar deze 10 gezonde pannenkoeken recepten. Pannenkoeken hebben een ongezond imago.

Pannenkoek toppings
Vanavond pannenkoeken op het menu de pannenkoeken zijn van binnen maar de toppings van de BGE. Extra €1, 00 per topping : kaas, ui, spek ,paprika, champignons, ham, gember, rozijnen. Er is natuurlijk helemaal niks mis met een pannenkoek met een dikke laag poedersuiker, stroop of basterdsuiker (yum!). Leuk als je hieronder in de comments laat weten wat je van de boekweit pannenkoek met appel vindt.

Tips voor lekkere toppings zijn ook meer. Een half kopje meel, een ei en wat water is voldoende voor een quinoa pannenkoek. En met wat gezonde toppings maak je er echt een feestje. Hiernaast wordt een schaal met de volgende toppings op tafel gezet; Spek, Kaas. Bekijk dan nu onze pannenkoeken kaart vast online. Dit alles maakt het eten van een pannenkoek bij Hof van Eckberge tot een ware.

Onze toppings maken pannenkoeken tot een bijzondere culinaire beleving. Foto van Paviljoen Malieveld, Den Haag: De drie beste toppings voor op de pannenkoek ! Let op: ik ben een echte zoetekauw, dus honing en agave siroop zijn vrijwel altijd aanwezig. De toppings kun je natuurlijk zelf kiezen. Voor deze pannenkoeken gebruikte ik als topping blauwe bessen, frambozen, granola, kokos en.

Topping 1: Kaneel en rozijnen in apart bakje door een deel van het beslag voor één pannenkoek mengen. Beleggen met stukjes appel, kaneel. Met pannenkoeken kon je me tot voor kort niet blij maken. Een ongezonde mix van tarwe, zuivel, suiker, boter en een lading ongezonde toppings ? Een recept voor glutenvrije chocolade pannenkoeken met heerlijke topping. Recept voor twee grote pannenkoeken.

Vroeger aten we thuis pannenkoeken als toetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.