dinsdag 12 september 2017

Bonte was programma

KATOEN (witte en bonte was ) ○ SYNTHETICA ○ FIJNE WAS ○ WOL. Kan ik gewoon mijn wasjes draaien op het "40 graden en KATOEN" programma ? Andere namen voor de was: bonte was = gekleurd.

Bonte was programma
Dit is het meest energiezuinige programma op de wasmachine. Want verder heb ik alleen bonte was 40 graden (maar dat lijkt me te heet) en fijne was, maar. Ik dacht bonte was, maar wil het risico niet lopen. Het programma voor fijne was wast op lagere temperaturen en centrifugeert ook minder.

Bonte was programma
Je hebt een bonte een witte en een zwarte was(althans ik dan) ik was standaard op. Dan het programma instellen, dat verschilt per machine. Wassen op 40 graden: Bij vieze en bonte was. Wat is het verschil tussen bonte was, fijne was of witte was? Hoe lang duurt bij jullie een wasprogramma van een gewond hoofdwas? Soms ook wel het programma voor wolwas of bonte was. Dit programma duurt ongeveer 15 minuten maar kan variëren naar aanleiding van de waterdruk, water hardheid, watertemperatuur. Bij een katoenprogramma vul je de trommel tot er ongeveer een vuisthoogte.

Witwasmiddel: gebruik je voor witte was en eventueel voor kleurechte bonte was.

Bonte was programma
Een lijn onder het symbool vereist een fijnwasprogramma en betekent. Wasgoed van dikker en dunner katoen zoals handdoeken, badhanddoeken en. Katoen standaard (2): niet zo vuile witte en bonte fijne was. Ook kun je daar wasmiddel voor zwarte was, witte was en bonte.

De machine doet normaal 48 minuten over een bonte was op 30 graden. Normaal duurt een programma ook 1,5 uur, zonder de eco-stand. Het 60graden programma duurt namelijk 2,5 uur dus geen zin om dat. Was sorteren; Wasvoorschriften; Wasprogramma ; Wasmiddel. Je hebt de keuze uit wasmiddel voor bonte, witte of donkere was. Sorteer het wasgoed in witte was, bonte was en donkere was. Normaal tot sterk vervuild en stevig katoenen wasgoed.

Bespaar energie door een lagere temperatuur te kiezen en een. Hieronder worden de verschillen duidelijk. Witte en bonte was (intensief wasprogramma ). Een laag waterniveau; De trommel draait lange tijd links- en rechtsom. Naam programma, Naam verkort, Wasprijs, Zeepprijs witte was, Zeepprijs bonte was, Was- verzachter, Voorwas. Met zijn perfecte programmaopties staat VarioPerfect garant voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bij dit programma wordt zeer intensief gecentrifugeerd. Is gelijk aan de centrifugeercyclus van.

De tijdsduur hiervoor is 107 minuten volgens de teller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.