dinsdag 26 september 2017

Contactloos betalen

Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Contactloos betalen is het nieuwe betalen. Dat kan via de Rabobank met de Rabo Wallet app of de Rabo WereldPas. Bij contactloos betalen houd je je bankpas of telefoon bij een betaalautomaat als je afrekent. Maar hoe werkt het precies en is het wel veilig? Uw betaalpas tegen de betaalautomaat aanhouden is genoeg.

Met de wallet op je telefoon contactloos betalen ANP.

Contactloos betalen
Contant staat dus onder druk, maar de opmars van digitaal betalen betekent niet dat. Met je Knab Bankpas razendsnel kleine boodschappen afrekenen zonder pincode. Je houdt je pinpas vlak voor het logo op een betaalautomaat en je hebt binnen een paar seconden. Nederlanders betalen steeds vaker contactloos : door hun mobiele telefoon of betaalpas tegen de betaalautomaat te houden.

Vrijwel alle Nederlandse banken verstrekken betaalpassen of apps voor mobiele telefoons waarmee klanten kleine. De Consumentenbond meldt dat banken niet altijd juist uitleggen of en wanneer de betaalpas bij een contactloze betaling in de. Klanten van Triodos Bank met een Wereldpas kunnen contactloos betalen. Het betalen via de ring werkt net als contactloos betalen met een pinpas of een mobiele telefoon. In de ring zit een nfc-chip, die is gekoppeld.

Contactloos betalen
Voortaan contactloos betalen aan de collectante. Collectanten kunnen voortaan niet meer worden afgescheept met de smoes dat de bewoner.

Miljoenen Nederlanders hebben hem inmiddels: een pinpas waarmee je contactloos kunt betalen. Met contactloos betalen reken je makkelijk tot en met € 25 af zonder je pincode in te toetsen. Lees alles over contactloos betalen. Dankzij een unieke versleuteling zijn uw transactiegegevens bij elke betaling beschermd.

Nederlandse consumenten kunnen sinds begin dit jaar contactloos betalen met hun pinpas of mobiele telefoon. In het café bijvoorbeeld, waar de barman je pasje aanpakt, dat. Overal contactloos betalen met PayPal. Het maakt niet uit bij welke bank je zit. Koppel je bankrekening aan je PayPal account en je. Dit maakt een hogere omzet mogelijk en minder lange wachtrijen. Steeds meer mensen maken er gebruik van, maar in praktijk zien we ook een grote groep. Volgens de banken is het absoluut veilig, superhandig en onmogelijk te rollen: contactloos betalen.

Maar een test van de Consumentenbond. Dat gaat snel: een op de drie pinbetalingen is contactloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.