zaterdag 16 september 2017

Etos haar producten

Elke dag wordt een good hair day met de gloednieuwe stylingproducten van Etos. De Etos eigen merk haarstyling -lijn bevat uiteenlopende producten voor hem. Maar welke producten zijn geschikt voor jouw haar ? Etos heeft de ins en outs van haarverzorging voor je op een rijtje gezet. Voor ieder haartype (gerelaxed, onbehandeld, curly, ingevlochten, etc) vind je bij ons een passend product. De meeste producten bevatten natuurlijke. Verstevig en fixeer je haar met de producten uit de Etos Classic styling lijn.

Etos haar producten
Je haar blijft langdurig in model en behoud haar natuurlijke uitstraling.

Blijf op de hoogte van onze acties, nieuwe producten en health & beauty inspiratie. Aussie is een lijn haarverzorgingsproducten die is geïnspireerd en gebaseerd op Australische invloeden en wonderen doet voor je haar. Etos, gezichtsverzoring, hypo, hypoallergeen, phyto, phytocell, phytocell techniek, techniek, phyto techniek, budget, cleansing, reinigen, producten, drogist. Etos verkoopt nu ook Sea Salt Spray. Ik review een aantal haarproducten : Sea Salt Spray.

Bestel je haarverzorging artikelen online bij Albert Heijn. De beste haarverzorging artikelen thuisbezorgd of ophalen. Nieuw in de Etos -familie zijn stylingproducten voor je haar ! De eigen haarstyling producten hebben een metamorfose ondergaan en zijn uitgebreid. De compleet vernieuwde en (naar eigen zeggen) verbeterde haarstylinglijn van Etos bevat een groot scala van maar liefst 20 producten. Ik vind het leuk dat Etos ook dit product in haar assortiment heeft. Styling producten die zout bevatten geven je haar een volume boost, zout is hét ingrediënt om het effect van zeewater na te bootsen.

Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten biedt Etos haar klanten een. Met de verzorgende producten van het huismerk van Etos en de A-merken die opgenomen zijn in het assortiment vind je bij Etos alle producten die je zoekt voor. Twaalf nieuwe producten in de Hand & Body lijn. Sinds Etos haar eigen lijn in een nieuw jasje met frisse kleuren en een prachtig lettertype. In deze video laat ik je nieuwe haarproducten zien van Etos en Tangle Teezer. Etos communiceert dat sommige van haar winkel merk cosmetische producten NATRUE gecertificeerd in de toekomst zullen zijn.

Ik ben dus even gaan kijken – in mijn geval bij de Etos in de Herestraat in Groningen – en ja hoor, er stond een groot vak vol afroproducten. Een tijdje geleden ontving ik een pakketje met haarproducten van Etos eigenmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.