dinsdag 12 september 2017

Hoeveel boordstof nodig

Het is uitstekend om bv halsuitsnijdingen of mouwuiteinden mee af te werken. Eenmaal je de stof in huis hebt, zoek je daar nog boordstof of elastische biais bij. Soms is het zelfs nodig om twee maten kleiner te nemen, maar.

Hoeveel boordstof nodig
Met deze reep stof werk je je kledingstuk af.

Berichten over tailleband aanzetten in boordstof geschreven door Het Machien. Tegenwoordig vind je in bijna elke Ottobre een patroon voor een raglant-shirt, al dan niet met boordstof. Tips boordstof en nog veel andere tips voor het naaien van tricot.

Hoeveel boordstof nodig
Ik heb geen wiskundige berekeningen over hoeveel stof je nodig hebt. De onderkant van de T-shirt is afgewerkt met boordstof.

Je kan zelf berekenen hoeveel boordstof je nodig hebt adhv deze duidelijke uitleg. Heb je voor de tailleband speciale boordstof nodig of kan je het gewoon. De boordstof knippen we pas op maat als we ze nodig hebben. Zorg er voor dat zowel de stof als de boordstof in de breedte rekt. Werkbeschrijving tricotrokje LindaWat heb je nodig voor meisjes? Tricotstof, boordstof, leuke kantjes of bandjes en pyama elastiek.

Hoeveel boordstof nodig
Wil je weten hoeveel stof je nodig hebt is dit vrij makkelijk te bereken.

Maar die drempelvrees is eigenlijk nergens voor nodig ! Net als bij zoveel dingen geldt: gewoon proberen en dan valt het best mee. Nu weet ik nooit goed voor een rokje hoeveel boordstof ik moet. Wat doe ik als bij het patroon niet staat aangegeven hoeveel stof ik nodig heb. Hoe bereken ik hoeveel boordstof ik nodig heb? Hoeveel stof en welke fournituren heb je nodig ? Verwachte levertijd: 2 werkdagenVoorraad: 4. Goede kwaliteit rondgebreide boordstof vind je bij The fabric baron.

Trek de boordstof over je mouw en stik mooi rond. Er zijn heel wat regeltjes over hoeveel boordstof je nu best neemt. Boordstof Jumbo - Donker grijs Melee. De mooie kant die jij wilt gebruiken als boordstof ligt aan de binnenkant. Bereken hoeveel boordstof je nodig hebt.

Vouw de boordstof in de breedte dubbel met de goede kanten naar buiten. Je hebt nu een tunnel die je zoals boordstof aan de rok moet zetten. Hoi, hoeveel stof heb je ongeveer hiervoor nodig voor een rokje voor. Naaitechniek voor tricot en boordstof. Schrik je ook terug voor het naaien van tricot jersey en andere rekbare stoffen?

Kijk hier voor handige tips en technieken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.