dinsdag 26 september 2017

Houtkachel e12 9kw

Deze houtkachel is ondanks zijn compacte vormgeving toch geschikt voor ruimtes tot 190m³. Kies bij Praxis uit een breed assortiment houtkachels. Panadero houtkachel Castilla 9,9 kW. De dagen worden weer korter en dan is er niets fijner dan bij de warme kachel te zitten met het geluid van knisperend hout. KW houtkachel Stijl 9kW De KW Stijl is een mooie kachel voor geschikt voor een gemiddeld formaat huiskamer. In de rand van de deur en de aslade zit een.

Naam kachel : Koza K8 Vermogen: 9 KW Capaciteit: 155 m3 Rendement: 75 % Hoogte. Welk vermogen heeft uw houtkachel nodig om de ruimte optimaal te verwarmen? Met een vermogen van 9kW is de kachel in staat om ook grotere ruimten zonder probleem warm te stoken. Met een nominaal vermogen van 9kW kan deze kachel een grotere kamer aangenaam warm stoken, voor een kleinere of gemiddelde woonkamer is dit.

Met de ruimtelijke poten blijft de kachel ondanks zijn vermogen ruimtelijk ogen en neemt maar weinig plaats in beslag. Mis nooit meer een Praxis aanbieding met Spotta! Bij de Vintage houtkachels zal het opmerkelijke design jouw direct opvallen. Dovre Sense 103 houtkachel zwart gelakt. Houtkachel Supra met extra groot kachel glas 9kW BxHxD 68x105x47cm.

Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart). Kaminofen Jacobus 12 JAcobus houtkachel. Houtkachels, gaskachels, kolenkachels, multibrandstofkachels, pelletkachels. In Emaille uitvoering Wit-Wit ( E12 ). Een kleine, compacte houtkachel maar met een groots rendement, en dit in. Gashaarden zijn dankzij de nieuwste technieken haast niet te onderscheiden van een houtkachel.

Aansluiting rookgasafvoer; 150 mm boven en achter. Bekijk de aanbiedingen in de Praxis folder met oa. Qlima pelletkachel delmara 88 s-line. Geniet van de oplaaiende vlammen en het knetterend vuur, met een kachel in uw woonkamer brengt u. Panasonic Mono Split Airco Cassette model KIT- E12 -PB4EA 3. Compacte design houtkachel, op korte pootjes en 3-zijdig glas. Gewicht: 180 kg Nominaal vermogen : 9 kW Rendement: 80% Ø aansluiting rookafvoer:.

Soort openhaard: Moderne houtkachel Merk kachel : Jacobus Type: 9 Vermogen: 9 KW. Wel een houtkachel hier, dat verstoord het beeld wel een beetje. Ecofire Six houtkachel, mat zwart afgelakt hoogwaardig staal, v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.