Wees creatief met deze originele dubbelwandige rvs binnenwand, houten buitenkant kaastobbe. Bij ons ook altijd als kaastobbe gebruikt. Mini melker voor één geit of schaap Werkt nog maar is al enkele jaren niet meer gebruikt.
De pasteur vormt een alleenstaande, volledige, kleine verwerkingseenheid die gebruikt kan worden voor de pasteurisatie en de productie van verschillende. Kaastobbe te koop: Mooie oude kaastobbe te koop. Eenvoudig te gebruiken met propaangas. Authentieke kaastobbe met ijzeren beslag, met de hand gemaakt op de toenmalig gangbare wijze der kuipers.Deze ton is destijds gebruikt door de firma B. Oktobbe is dé Nederlandse leverancier van kaastobbes van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze kaastobbes worden geheel gefabriceerd uit. Ik heb nog wel een vraag, waar kan ik een kaastobbe oid vinden tussen 50 en 100 liter, hoe doen jullie dat? Omschrijving; Vergelijkbare artikelen. Daarnaast diverse roestvrijstalen tobbes, een grote kaastobbe, uitlekbakken, mixer, boterkarn etc.
Horizontale tanks worden gebruikt voor de opslag van melk of een andere vloeistof. Meestal zijn deze tanks uitgevoerd met geïsoleerde wanden en de. Doordat er ongepasteuriseerde melk wordt gebruikt smaken de kazen iets. De melk komt eerst in de kaas-tobbe en er wordt zuursel en stremsel toegevoegd. Een volle kaastobbe werkt efficiënter. Dit is kaas, bereid uit melk, die vers van de koe, direkt in de kaastobbe wordt verwerkt. Kaasboer Anton Witte gebruikt de melk van zijn eigen 80 melkkoeien voor.
Tweedehands - goede staat - beschrijving : excl schuiven. Te koop aangeboden: houten kaastobbe 50 lt. De rauwe melk werd door een zeef in de kaastobbe gegoten. Wat na het karnen over bleef was karnemelk die gebruikt werd voor de karnemelkspap en om te. Van de melk gebruikt hij ongeveer 85 procent voor het dagelijks. Om kaas te maken werd de melk in de kaastobbe gedaan. Een gedeelte van de melk stroomt via een leiding in een kaastobbe.
De laatste word gebruikt om te roeren als de wrongeldeeltjes op grootte zijn. Brandrood is een Gruyère achtige kaas, bereid in een koperen kaastobbe met melk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.