zondag 10 september 2017

Melkveebedrijf te koop groningen

Land en gebouwen is uitsluitend in een koop te verwerven. Te koop aangeboden: Een melkveebedrijf van ca. Een mooi vrij gelegen en uitstekend verkaveld melkveebedrijf op 59.

Melkveebedrijf te koop groningen
Perceel landbouwgrond te koop nabij De Laan, Uithuizen. Korte omschrijving: melkveebedrijf met hollandsestal; Oppervlakte: 22,38 Ha.

Ter belegging te koop aangeboden diverse agrarische landerijen in Friesland. Drachten Oost, verkocht namens ontwikkelaar 90 ha.

Melkveebedrijf te koop groningen
Omschrijving: TE KOOP GEVRAAGD: Omschrijving:. Naast een melkveebedrijf te koop vind je ook veeteelt, post en.

Groningen, verkoop melkveebedrijf Groningen ,makelaar. AgriTeam Makelaars – Uw partner in aan- en verkoop van objecten in het buitengebied. Melkveehouderij te koop : Prijs op aanvraag. Het grootste aanbod van landelijke agrarische objecten.

Vergelijkbare woningen te koop : boerderij groningen. In het buitengebied van Meedhuizen ligt dit jonge melkveebedrijf welke geheel nieuw gebouwd is in. Agrarisch Onroerend Goed kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Op schitterende lokatie in belgie ( wallonie ) staat een mooi melkveebedrijf te koop met 100ha grond.

Maar Jouke Havinga, agrarisch makelaar te Zuidhorn, heeft daar niks op tegen. Herdmanagers melkveebedrijf ; Sectorspecialisten rundveehouderij; Bedrijfsleiders melkveehouderij; Medewerkers melkveehouderij en. Wil je werken als herdsman, maar niet te ver van huis en geen vreemde taal? Eventueel meer grond in de buurt te koop. Ruim tien jaar runde de ondernemer een melkveebedrijf in Rottum. Bretagne Modern melkveebedrijf met ca 139 ha grond en ruim 1. Wehe den Hoorn Landgoed Wilgenheerd Bestaande uit. Exclusief melkveebedrijf 110 hectare landbouwgrond.

Deze boerderij staat momenteel te koop. Bekijk alle huizen te koop in Zevenhuizen Gn op funda. Een goed onderhouden melkveebedrijf mooi gelegen in het buitengebied van het dorp Nijeholtwolde. In Lellens (Gr.) staat een melkveebedrijf met NB-vergunning voor 400. Om er zeker van te zijn dat de plannen tijdig worden gerealiseerd, kan een opdrachtgever besluiten om via.

Koeien vinden de dood bij brand op melkveebedrijf. Dalen - Laswerk is de oorzaak geweest van de middelbrand die op woensdagmiddag 2. De eigenaar biedt de rechten op de gesloopte vierkante meters te koop aan. Sint Nicolaasga melkveebedrijf (verkocht).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.