donderdag 28 september 2017

Rijstkoker magnetron

Handige Sistema magnetron rijstkoker om eenvoudig en snel rijst te stomen en spatvrij op te warmen. Ontdek de Microwave reeks van Sistema: een fantastische reeks kookprodukten speciaal ontwikkeld voor de magnetron. Giet na het koken overtollig water uit de stomer en laat de rijst nog ca. Magnetron Rijstkoker - Rijstkoker voor de magnetron. Kan ook gebruikt worden voor groenten en pasta.

In geen tijd rijst op tafel met behulp van de rijstkoker van Sistema! Onafhankelijke informatie over een rijstkoker voor de magnetron.

Rijstkoker magnetron
Deze rijstkoker is licht en de rijst afgieten is niet nodig. Doe de rijst met de aangegeven hoeveelheid water (zie schema) in een magnetronschaal en dek de schaal af met een deksel of. Wij gebruiken eigenlijk enkel de rijstkoker, magnetron en actifry voor het koken. Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Onvergetelijke.

Makkelijk om je rijst in de magnetron te koken. Vind ik leuk: Like Laden… Maximaal Rijst : 1,7 kg. Rijst afmeten, wassen, koken in de magnetron en serveren! Met de Joseph Joseph M-Cuisine magnetron rijstkoker sla je maar liefst vier vliegen in één klap. Maak het jezelf gemakkelijk en kook rijst vanaf nu in de magnetron met deze handige rijstkoker van het nieuw-zeelandse merk sistema. Omschrijving: 2pcs kw3a deur 2pins microschakelaar dr52 voor magnetron rijstkoker specificatie: kleur: grijs materiaal: kunststof stroom:. De Lékué rijstkoker kookt alle soorten rijst en granen in enkele minuten gaar in de magnetron. En daarna kan de schaal zo op tafel.

Doe je ei en wat water in de Boiley en stop hem in zijn geheel in de magnetron. Met deze rijstkoker van Joseph Joseph kan je rijst afmeten, koken, afgieten en zelfs serveren. Handig als je moeite hebt met de pan optillen en afgieten. Gebruik steeds ovenwanten om uw Rijstkoker uit de magnetron. Rijst, Bijgerecht, 4 personen, Wachttijd 5. Nou heb ik altijd een hekel aan rijst. Ik maak mijn rijst altijd in de magnetron in een plastik bak van de xenos.

Toch maar is gaan zoeken naar een eenvoudige manier om producten te stomen. En toen vond ik de Sistema magnetron stomers! Na op internet enthousiaste verhalen van ervaren culinaire experts over de magnetron rijstkoker gelezen te hebben er zelf ook een. Groothandel rijstkoker magnetron uit Chinese rijstkoker magnetron Groothandelaars Repertorium. Emro is een groothandel en verkoopt niet aan particulieren.

Deze Sistema Microwave Rijstkoker is super makkelijk in gebruik. Je vult de bak met rijst en water, doet de deksel er op en schuift het gevaarte in de magnetron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.