vrijdag 29 september 2017

Siemens wasmachine afvoerpomp reinigen

Wasmachine pomp reinigen ( wasmachine pompt niet af) De. Ontdek onze eShop en bespaar tijd door. Blijft er water staan in uw wasmachine ?

Siemens wasmachine afvoerpomp reinigen
Gebruiksaanwijzingen zijn te downloaden via. Onderaan de wasmachine vind je de pomp. Ik wil het pompdeksel losschroeven om de filter te reinigen. Zeker als je problemen ervaart met je wasmachine is het verstandig om de afvoerpomp te reinigen.
Siemens wasmachine afvoerpomp reinigen
Beste Allen, Onze wasmachine (Bosch Logixx 8) geeft de volgende melding: Pomp Verstopt? Afgelopen tijd steeds vaker de melding " pomp verstopt", terwijl er niets in.

Het filter van een wasmachine is een belangrijk onderdeel dat goed onderhouden moet. De grote is het filterdeksel en de kleine is de afvoerbuis van de pomp. Het is aan te raden om de pomp een aantal keer per jaar schoon te maken. Per wasmachine verschilt de intensiviteit van het gebruik van de pomp.

Als de wasmachine het water niet meer goed afpompt, zal er water in de. Het pompfilter moet goed worden schoongemaakt en de pomp rotor moet. Elektrolux, Bosch, Siemens, Whirlpool, Bauknecht, Samsung en nog vele.

Siemens wasmachine afvoerpomp reinigen
Mocht er zich niets voor de afvoer bevinden, of in de pomp, dan kan de.

De pomp van een wasmachine zorgt dat er water in- en uit uw apparaat gepompt wordt. U kunt bij ons direct uw benodigde wasmachine pomp bestellen. Ik heb de slang tussen de wasmachine en afvoer ontkoppeld en doorgespoeld. Hiermee lijkt het probleem opgelost. Open de serviceklep van de machine en voer. Probleempje, mijn wasmachine weigert halverwege het water weg te pompen en te centrifugeren. Heb hetzelfde gehad ( Siemens wasmachine, 2 jaar oud). Schuim"lampje knipperde, pomp en centrifuge functie in de cyclus.

Volg voor het correct reinigen van het filter onderstaande procedure. Maak het filter en pomphuis schoon en plaats het. Tijdens wassen van mijn wasmachine is die plotseling gestopt, terwijl ik op dezelfde morgen mijn kledingstukken nog had gewassen. Problemen met je wasmachine kun je vaak zelf oplossen. Instructies voor het reinigen van het zeefje staan meestal in de handleiding.

In het ergste geval is (de motor van) de pomp defect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.