zaterdag 30 september 2017

Smoothie to go beker

Smoothie bekers vind je bij Blenderstore. Hoe lekker de smoothie ook is, door bepaalde vruchten of groenten kan je drankje eruitzien als een ondefinieerbaar drabje. Dan is een mooie ready to go beker.

Smoothie to go beker
Russell Hobbs Nutri Boost Blender to go. De blender is tegelijkertijd een drinkbeker. Heb jij ook een voorliefde voor smoothies en drink jij het liefst er elke dag eentje? Neem hem mee voor onderweg om de dag te beginnen met wat extra power! Shake & Go Beker - Kudzu eco webshop. Al kun je appels en peren niet vergelijken, toch hoef je ze beide niet te schillen voor deze smoothie.

Aladdin classic drinkbeker dubbelwandig - 47 cl - rood. Neem je ontbijt gemakkelijk mee in deze yoghurt to go beker ! Dubbelwandige kunststof drinkbeker met afsluitbaar deksel. De Sistema Salad To Go is een ideale box voor het meenemen van een salade naar het werk of naar school. Ideaal voor het onderweg bereiden van je verse shake of smoothie. Inclusief drinkfles en glazen mengkan; 2 snelheden en pulsknop; Perfect voor smoothie of shake to- go.

Door middel van de losse beker kan je je smoothie in enkele minuten maken en direct. Na gebruik zijn de bekers tevens gemakkelijk schoon te maken. Je kunt er snelle ontbijtsmoothies mee maken die je vervolgens ergens anders op kunt drinken. Dit zit er in de doos: Blender (uiteraard); De beker én mixbeker.

Andere aanbiedingen Profiel met Reacties Bezoek winkel Handvatten Kabels Energiebesparing Metaaldetectoren Verlichting. Deze blender to go maakt in een handomdraai heerlijke smoothies en shakes. Met een nieuwe blender, leuke (meeneem) bekers - of potjes en. Mixer en drinkbeker - alles in één; 2 verwijderbare drinkbekers van tritan ( bisfenol A-vrij) incl. Online trebs smoothie to go pro beker kopen of bestellen.

De extra brede opening is echter niet alleen geschikt voor smoothies. Review : Een smoothie (cocktail ) beker van de HEMA. Dus is de shake & go beker ook ideaal voor een frisse ijskoffie, smoothie of sportdrank. De gepatenteerde Autoclose-technologie sluit de beker. Bij de meeste smoothie blenders werk je gelijk in de drinkbeker. Na de bereiding hoef je dus niet dubbel af te wassen!

Gebruik: geschikt voor kleine hoeveelheden groene smoothie, groente fijn maken, dips of plantaardige melk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.