vrijdag 22 september 2017

Spoelhuis singer vervangen

In deze video laat ik je zien hoe je de spoel van een naaimachine in het spoelhuis plaatst. Bij sommige merken naaimachines kun je je gewone spoelhuis ook vervangen door een creatief spoelhuis. Met het creatief spoelhuls maak je prachtige steken.

Spoelhuis singer vervangen
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw huidige spoelhuis te vervangen door een.

Breed assortiment in Singer onderdelen. Spoelhuis spoelhuis is makkelijk zelf te vervangen. Voor een naaimachine met een drop-in systeem doen we het volgende: spoel- plaatsen.

Spoelhuis singer vervangen
Leg de spoel horizontaal in de spoelhuis. Deze pagina wordt steeds verder uitgebreid. De uitleg hieronder is gebaseerd op een mechanische Singer. SSA - Singer Sewing Assistant (Hulp voor beginners).

Als de spoel erin zit moet je de draad door de spanning van de spoelhuis twisten. Dat doe je als volgt: - beweeg de draad door een klein gleufje. Mocht je interesse hebben, vraag wel of het spoelhuis aanwezig is, want hoe. Wat de naalden betreft: mijn spoelhuis heeft sporen van verminking door een standaardnaald.

Singer Fashion Discs, maak je verzameling compleet!

Spoelhuis singer vervangen
Gratis Singer Naaimachine Handleiding? In het spoelhuis zit een schuitje waar je een spoelklosje in kan doen. Ik heb een Elna, Merritt, Singer, (Concerto, Chic, Harmonie, Euro enz.). Deze machines hebben geen spoelhuis maar een spoelbak, zie foto - Bernina, Pfaff en. Moet mijn Singer naaimachine helemaal uit staan om de naald te kunnen vervangen ? Alleen bij het schoonmaken van de naaimachine moet de stekker uit het. Bij het inzetten of verwijderen van het spoelhuis moet de naald altijd in de hoogste.

Voor wat groter onderhoud haal je de stekker eruit; voor iets kleins zoals het vervangen van de naald of het schoonmaken van het spoelhuis. Tandwiel spoelhuis vervangen singer 760? Een spoelhuisje is het ding waar je je spoeltje in stopt. De eerste heeft een hangend spoel die zit. Er zijn twee soorten huishoud naaimachines.

De trapnaaimachine werd later vervangen door de elektrische machine. Zit je spoeltje goed in het spoelhuis ? Als het snoer van het voetpedaal is beschadigd, moet het worden vervangen door de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.