maandag 30 oktober 2017

Vulgewicht wasmachine nat of droog

Nee, het gaat om droog vul gewicht en weeg het maar eens na er kan vaker meer in dan je denkt. En als het nat is geworden weegt het vaak een veelvoud :). Men gaat bij het vullen van een wasmachine uit van het droge gewicht.

Vulgewicht wasmachine nat of droog
Er zijn verschillende soorten wasmachines op de markt die bijvoorbeeld verschillen in het vulgewicht, toerental, energiezuinigheid, was- en droogresultaat en.

Want als ik mijn slaapzak zou willen wassen issie droog nog geen kilogram zwaar, maar. Is dit het maximale gewicht van natte of,droge was? Het gaat wel om het gewicht van de NATTE was.

Vulgewicht wasmachine nat of droog
Ik vraag me dus echt af hoe ze aan die max. Is dat het gewicht van droge kleren of natte kleren? Het toerental geeft aan hoe goed de wasmachine in staat is de was droog te. Het vulgewicht geeft aan hoeveel kilo aan was er in een keer in de wasmachine kan;. Ook een hoger toerental is dan handig zodat je niet te lang met natte was.

Raadpleeg hiervoor de handleiding van je wasmachine. Het wasgoed wordt mooi droog, kreukt niet te erg en je belast de machine niet enorm. Ik zie aan het programma wel dat hij centrifugeert maar de was blijft te nat. Een wasdroogcombinatie is een wasmachine met een ingebouwde droogautomaat.

Vulgewicht wasmachine nat of droog
Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de natte was na het centrifugeren niet urenlang in de trommel hoeft. Kies het vulgewicht wat bij uw gezinssituatie past. Het is in de wasmachines met 12 kg vulgewicht in ieder geval.

Omdat nat wasgoed zwaarder is dan droog wasgoed, is het slim om een wasdroger te kiezen met minimaal evenveel vulgewicht als je wasmachine. In wasdroogcombinaties geeft de droogcapaciteit aan hoeveel kilo natte. Een was- droogcombinatie ( wasmachine -droger combinatie) is een wasmachine. Soorten wasmachines ; Laadvermogen of vulgewicht ; Energielabel; Tekst & uitleg. Droog en nat scheren met gel of schuim. Met deze was- droog combinatie bespaar je ruimte en tijd!

Met een wasdroger beschik je snel weer over droge kleding. Het is ook belangrijk om de trommelinhoud, of het vulgewicht, van de wasdroger aan. U kunt immers het wasgoed zo van de wasmachine in de wasdroger stoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.