woensdag 22 november 2017

Baby te warm in bed

Een transpirerende baby heeft het te warm, laat dan een laagje. Veel moeders vinden het lastig om te bedenken wat ze hun baby in bed aan. De baby kan het te warm krijgen door het dekbed, tussen matrassen bekneld raken, uit bed vallen of met zijn gezichtje tegen kussens aandrukken.

Baby te warm in bed
Wiegendood komt vooral voor in het eerste levensjaar van een baby. Een baby die het te warm heeft, loopt risico. Wil je controleren of je baby het niet te warm heeft in bed dan kun je aan zijn nekje voelen. Voelen de voetjes lauw aan dan heeft je.

Baby te warm in bed
Hoi vraagje waar laten jullie je kleine in slapen met dit warme weer? Temperatuur in de slaapruimte; Niet te warm, niet te koud; Belang van het hoofd. Bij een (slapende) baby kan je aan het nekje voelen of hij het behaaglijk heeft. Donkere en koele slaapkamer goede tip voor baby slapen in zomer. Dit kun je doen om er voor te zorgen dat je kind ook tijdens warme zomerdagen goed slaapt:.

Breng je kind iedere avond ongeveer op dezelfde tijd naar bed. Als je de TOG-waarde van het ( bed )textiel en de kamertemperatuur weet, dan kun je vooraf al bepalen of de baby niet te warm in bed wordt. Samen met je baby in één bed slapen, is zeker in de eerste vier maanden een risicofactor voor wiegendood. Het kind kan het te warm krijgen door het dekbed.

Baby te warm in bed
Is 28 graden echt te warm en kan ze daardoor niet slapen of ligt ze nu te huilen omdat ze écht heel moe is? Baby en warm weer - hoe houd je een baby koel in de zomer. Nu de temperatuur steeds verder oploopt moet je, eigenlijk nog meer dan anders, goed letten op je kleine.

Voorkom dat een baby het te warm heeft. Veel ouders hebben de neiging hun baby te warm aan te kleden of te bedekken. De voordelen van “ Baby Slaap Geheimen”: Je baby én jij worden vrolijker De band. Tips om je baby rustig te laten slapen.

Raak niet gestrest omdat je kindje een uurtje later naar bed gaat! Een dekbed (of een deken in een dekbed-hoes) kan veel te warm zijn voor een baby. Ook kan je kind zich makkelijk onder – of in – het. Maak je je zorgen of je baby het te warm heeft? Ook moet het bed niet bij gordijnen of hangende koordjes van gordijnen staan. Door een dekbedje kan de baby het veel te warm krijgen wat tot gevaarlijke.

Zorg voor een goede slaapzak en fijne pyjama voor je baby. Je kunt aan de voetjes van je kind gemakkelijk voelen of hij het té warm of té koud heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.