zaterdag 25 november 2017

Havermout pannenkoek zonder melk

Bananen pannenkoek met ei maar zonder melk en ook zonder tarwe. Een extra lepel boekweitmeel of havermout helpt wel om ze beter om. Havermout pannenkoeken zonder melk met Griekse yoghurt. Klinkt niet alleen gezond maar is ook gezond. En nu komt het leukste: deze pancakes zijn lekker! Zondags ontbijt, havermout pannenkoekjes. Lekker met vers fruit of een beetje maple siroop.

Havermout pannenkoek zonder melk
Vanaf nu kun je ze best eens vaker op tafel zetten, want met dit recept maak je gezonde pannenkoeken van banaan, ei en bakpoeder, maar zonder melk.

Dit recept voor havermout pannenkoeken is waanzinnig lekker en. En dat is niet voor niets, want naast dat het lekker snel klaar is heeft het ook andere voordelen. Vervang melk door sojamelk en amandelmelk. Pannenkoeken bakken zonder melk, boter en bloem. Hoi Viedje, dus banaan en eieren, plus havermout ? Met deze havermout pannenkoeken zonder ei kun je er zoveel eten als je wilt.

Voeg vervolgens de amandelmelk en de siroop toe (of banaan) en mix het tot. Je kan een pannekoek prima bakken met water ipv melk.

Havermout pannenkoek zonder melk
Je kunt pannenkoeken ook bakken zonder melk, er zijn immers veel mensen lactose-of. Daarom een pannenkoek variant zonder banaan! Mix de havermout, amandelmelk, ei, zout en kaneel in een keukenmachine of blender tot een beslag. En: deze gezonde bananenpannenkoeken hoeven ook nog eens helemaal niet duur uit te. Ik was nog op zoek naar een goed recept voor pannenkoeken zonder ei.

Iedereen heeft toch wel bananen én havermout in huis! Het idee om havermout - pannenkoeken te maken ontstond toen ik een. Doe de havermoutvlokken, honing, bakpoeder, ei, melk en de twee. Dan heb ik nu de oplossing: havermout pannenkoeken ZONDER banaan! Serveer de havermout pannenkoeken met bijvoorbeeld honing en.

Net gemaakt, zonder banaan maar met een eetlepel hele lijnzaad en verhoudingen uit de losse pols. Mijn video over havermoutpap en die over pannenkoeken van ei en banaan zijn beiden een hit, het. Doe de melk, de havermout en de eieren in een kom. Hee lijkt me erg lekker, maar heb je ook een recept zonder melk ? Nu vraag je je natuurlijk af of pannenkoeken zonder melk (vervanger) en ei( vervanger) wel lekker kunnen zijn. Dan voeg ik ongeveer een half kopje sojamelk toe, zodat het geheel een vloeibare.

Bekijk ook het recept voor bananen pannenkoeken zonder havermout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.