donderdag 30 november 2017

Mopshond kruising beagle

De Puggle is een kruising van de mopshond en de beagle. Het zijn soms wel wat koppige honden, zindelijk krijgen kan. Deze combinatie wordt ook wel F1 generatie genoemd.

Mopshond kruising beagle
Ze worden vaak aangeduid als een "designer hond " en zijn populaire metgezellen. Ontdek alles over deze honden bij Puppy House. Wij vertellen je graag waarom je deze. Het leuke van kruisingen is, dat je nooit precies weet wat voor hond het wordt.

Mopshond kruising beagle
Het is een kruising tussen een mops en een beagle. Een puggle is geen ras maar een vaak ongezonde kruising tussen een beagle en een mopshond. Broodfokkers verdienen hier goud geld aan. Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je.

Lopen al goed mee aan de riem en ook los gaat het goed. Beagle + Cavalier King Charles-spaniƫl. De dierenarts heeft hem nagekeken, ingeent. Deze leuke speelse reu is oud genoeg om zn moeder te gaan verlaten. De combinatie van beagle en schapendoes, een jachthond met een.

Mopshond kruising beagle
De puggle is een kruising tussen een beagle en een mopshond.

Van een mops kan je best een kruising nemen. Dat vind ik nu net de kruising die je niet zou. Een designer dog (ook wel hybride hond genoemd) is geen apart hondenras, maar een. Wil je zo veel mogelijk weten over elke kruising, lees dan ook de ras omschrijvingen van de. Let bij de aanschaf van een hond op het voorkomen van erfelijke ziekten. Wij hebben de ideale lieve gezinshond.

Ik vind het werkelijk waar een enorm leuke hond, maar kan er helaas vrij weinig. Qua uiterlijk zijn ze ontzettend mooi en leuk om te zien. Er wordt wel gezegd dat waar de kruising uiterlijk het meest op lijkt, zijn gedrag ook het meest. Als we het over een rashond hebben bedoelen we een hond waarvan beide ouders rashonden. Puggle, een kruising tussen een mopshond en een beagle.

Gratis je hond aanbieden of herplaatsen? Snel en simpel via een advertentie op Beesiez. Vooral wie voor het eerst een hond koopt, laat zich gemakkelijk misleiden. Zoek je een hond die goed kan omgaan met kinderen, dan kun je beter kijken.

Ik heb een kruising wind hond spooky een lief hondje Ik geef je een tip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.