maandag 27 november 2017

Spareribs rekje

Mijn huidige rek ben ik niet zo tevreden over. Wie weet hoe dat ding ook alweer heet zodat. Hallo, Ik wil het toch ook maar eens zelf gaan proberen om Spare-ribs te maken. Maar een rek lijkt me dan wel handig. Heb jij nog andere suggesties voor een ideaal rib rack?

Spare ribs horen eigenlijk bij elke geslaagde barbecue. Met dit Spare Rib Rack van GEFU krijg je je ribs altijd en mooi egaal gaar en knapperig.

Spareribs rekje
IKEA - VARIERA, Dekselhouder, In de lengte aan te passen aan de opbergbehoefte. Als je van spare ribs houdt, dan hou je van dit mammoet rib rek ! Alles past, van kleine baby backs tot jumbo bief ribben. Het vertikaal grillen van ribben bespaard. Deze RVS rek kan vijf spareribs houden! Kijk hier voor meer barbecues en bbq accessoires.

De perfecte spare ribs maak je met het Black Bastard spare Rickrack Deluze. Het deluxe spare rib rek is extra ruim opgezet zodat je ribs rondom goed kunnen. De spare ribs kunnen op het rek gelegd worden en in de pan gedaan worden.

Spareribs rekje
De pan van de GrillPro spare ribs rek & pan vangt het vet op wat van het vlees. Van één van mijn vaste barbecue eters, kreeg ik gisteren dit grote Rib Rek. Door een rib rek te gebruiken kun je veel meer racks spareribs.

Met dit ribs rek bespaar je ruimte op je barbecue én zorg je voor een optimale garing. Het druipbakje vangt de vleessappen op die tijdens het grillen van de spareribs af komen. Spareribs houder met aluminium druipbakje. Door de spareribs rechtop tussen een rekje te zetten worden de ribs mooi. Rekje voor bijvoorbeeld tuingereedschap voor 0,75 cent! Het weber rib toast rekje voor het garen van grote stukken vlees, spare ribs of andere stukken vlees. Dit is een recept voor als je spareribs op de barbecue gaat bereiden. Het rechter rekje is van IKEA, heet VARIERA dekselhouder.

Je eigen gerookte spareribs maken en marineren met kruiden of een rub kun je. Je kan gebruik maken van een rekje om je spareribs in te laten staan op zijn. Wij gebruiken het deksel rekje van Ikea (Variera) om de ribben mooi rechtop in te zetten. Als je een rek ribbetjes hebt, snijd ze dan los van elkaar zodat je losse spare ribs hebt. Breng de ribbetjes op smaak met ruim peper en zout. De spareribs over het standaard rek of de rekje ,s verdelen en rustig wachten, eet smakelijk. Plaats de ribben in het V-Rack en plaats het rekje in de druippan.

De lekkerste spareribs in een handomdraai met dit handige ribbetjesrek van Weber. Dit roestvrijstalen rekje geeft plaats aan. Dat kan je doen met van die handige rekjes die je bij je barbecue hebt gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.