dinsdag 21 november 2017

Unit huren prijs

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en zijn excl. Container zeecontainers en units te koop en te huur. Units, Minimale huurperiode, Huurprijs per week.

Unit huren prijs
Wil je (tijdelijke) units huren als huisvesting?

Warsco Units levert en installeert alle soorten units voor bedrijven en particulieren. Woonunit om tijdelijk in te wonen bij b. Een noodlokaal huren was nog nooit zo eenvoudig.

Unit huren prijs
WEMA verhuurt en verkoopt complete modulaire woningen. Op zoek naar een dak boven uw hoofd? Klein Units heeft diverse woonunits te huur en te koop. DeMeeuw is uw partner als het gaat om levering van Units en Huisvesting. Altijd een passende oplossing voor een passende prijs.

Schakelunit die luxe is uitgerust met een douche, toilet en keukenblok. Kantoorunits en schaftruimte huren. De prijzen zijn exclusief BTW en zonder bezorgkosten. Voor kantoor, woning, kantine of opslag kunnen wij met een breed assortiment aan units en containers altijd een passende oplossing bieden.

Multihome veelzijdig in tijdelijke huisvesting. Uitgebreid assortiment aan woonunits, kantoorunits en sanitaire units, te koop en te huur. Huren en verhuur Decontaminatie- unit mobiel. Deze Decontaminatie unit wordt voornamelijk ingezet voor asbest- en. Met onze unitbouw kan uw onderwijshuisvesting binnen enkele weken worden. PLEK staat voor een betere service, maatwerk, snelle levertijden en een scherpe prijs.

Plek levert tijdelijke ruimte in de vorm van units, sanitaire units. Huur winkelunits op de drukste markt van Nederland. De Bazaar voelen prijsvechters en luxe merken zich allebei thuis. Kopen, Huren, Lease, voor: bodemsanering, grondsanering, decounits. In deze laatste fase is het mogelijk om units te huren vanaf 112,5 m2 met een huurprijs van € 1. BLOX Xtra Opslag biedt bij de kantoorunits een uitgebreid servicepakket. Dan kun je tegen een gunstige prijs opslagruimte huren op dezelfde locatie. De inmiddels 10 bedrijfsverzamelgebouwen zijn zowel per auto als. Vraag nu naar de mogelijkheden en prijzen. Diverse kantoorruimten te huur vanaf ca. Bekijk alle bedrijfspanden te koop en te huur in Amsterdam op funda in business.

Beschikbare unit : Afmeting: Huurprijs vanaf. Een mobiele toiletunit van Bo^rent voldoet geheel aan de nieuwste ARBO- eisen. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.