maandag 25 december 2017

Patroon overnemen op stof

Dan is het overnemen van patroondelen de eerste stap bij het zelf. Dan kun je verdergaan met het overnemen van de patroondelen op patroonpapier ! Naaipatronen overnemen, snel en makkelijk. Het patroonpapier wat je gebruikt om het patroon op over te trekken is. Het is niet alleen ideaal voor het overnemen van het patroon, ook bij het knippen van stof met dessin als. Wanneer je een getekend patroon of figuurtje wilt borduren op stof, kun je dit patroon of figuur op verschillende manieren overnemen op de stof. Bizzkids QuickCutz - simpel en snel uw eigen kleding maken!

Patroon overnemen op stof
Je hebt je patroon en je stof klaarliggen en je wilt de patroondelen uit de stof gaan knippen.

Laat de schaar nog even liggen, want er zijn een. Het overnemen, je legt het patroon op de stof en zorgt ervoor dat het goed blijft liggen, nu gebruikte ik twee zware. Met een transferpotlood kan je tekeningen of patronen op bijv. Borduurpatroon overnemen op stof is niet moeilijk met deze handige tip. Het is een kwestie van goed materiaal en geduld om het patroon over. Wanneer je eenmaal een patroon uitgezocht hebt, is het de bedoeling dit patroon uit te raderen, zodat je de stof op maat kan knippen. Soms geeft het naaipatroon al een advies over de te gebruiken stof. Je hebt een patroon en stof, kan het dan nu onder de naaimachine door.

Bij een donker shirt doe je de tekening overnemen met lichte textielverf. Voor het overnemen van patronen zijn de puinzakken van de Action. Overnemen met carbon papier, of tegen het raam houden, wel met. Let bij het op de stof leggen van de patroondelen goed op de op het patroon aangegeven draadrichting. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Sashiko is een traditionele wijze om stof te versterken met stikselpatronen, met name met wit garen op indigo stof. Patroon overnemen : Download het naaipatroon voor het keukenschort.

Indien een patroon tegen de stofvouw moet worden. Met een glad radeerwieltje, kun je ook rechtstreeks van het patroonblad het patroon op de stof overnemen. Ik heb zin om met stof vanalles te doen. Daar kun je namelijk patronen van overnemen. Voor dit jurkje gebruikte ik een hele dunne, soepel vallende stof. Vooral bij strakke en gladde kleding in een niet of nauwelijks rekkende stof.

Je kunt de figuurnaad van het patroon op de stof overnemen door deze af te krijten. Zoals je kunt zien zit de meeste stof in de achtergrond van het kussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.