zaterdag 30 december 2017

Philips air fryer recepten

Laat je inspireren met lekkere, gezonde en snelle Airfryer recepten van The Philips Chef. Complete maaltijden, recepten voor vlees en vis, nagerechten en meer. Je kan ook zelf een recept insturen als je bent ingelogd.

Philips air fryer recepten
De Airfryer maakt gebruik de unieke Rapid Air-technologie van Philips. Door middel van snel circulerende hete lucht in combinatie met een grill.

Welkom bij de Philips Airfryer app, aangeboden door het nummer één merk in hetelucht friteuses. Vandaag delen we 10 Airfryer recepten van mijn insiders.

Philips air fryer recepten
Philips mochten wij de afgelopen weken de Airfryer XL testen. Op zoek naar recepten voor de Philips Airfryer ? Bekijk het uitgebreide overzicht met bronnen voor lekkere recepten en. Philips airfryer ook het perfecte apparaat is voor het bereiden van nog. Sponsored – Dat ik fan ben van de Philips Airfryer kan jullie niet. De koekjes waren zo gemaakt ( recept vind je hier) en het bakken ging heel. Een update van team M&M&(G).

Nieuw nu ook een handige printversie kijk op Airfryer baktijden boekje voor een. Deze airfryerbaktijden komen van de facebook pagina van Philips Airfryer bak.

Philips air fryer recepten
In deze aflevering: kan gevogelte ook in de Airfryer ? Erin staan tientallen recepten die niet te moeilijk zijn, voor heel gewone maar smakelijke. Het eerste Airfryer kookboek is op de markt! Er is een Nederlandstalig kookboek verschenen met allerlei recepten voor vlees, kip, groenten en gebak. Airfryer : Biefstuk bakken in airfryer, AirFryer Channel - Lekkere krokante friet, Lof.

Airbollen, oliebollen uit de Philips Airfryer naar familie recept. Making apple chips with the Philips AirFryer ~ Wild Child Urban City. Groot was dus mijn vreugde toen mij werd gevraagd om de Philips Airfryer uit te proberen. Naast de philips airfryer ook een trotse bezitster van het pastamachine, soupmaker. Met de Philips Airfryer kun je frituren, grillen, bakken, braden en roosteren. Bij de meegeleverde documentatie zit een boekje met verschillende recepten.

Heb je de telefoon niet bij de hand dan kan je met behulp van. Misschien heb je hem zelfs ook zelf al wel in huis gehaald: de Philips Airfryer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.