zaterdag 24 februari 2018

Pfaff spoelhuis

Spoelen en onderdelen en accessoires voor naaimachines, lockmachines en borduurmachines. Classicstyle, Creative, Expression, Freestyle, Performance, Select, Tipmatic, Tiptronic en Varimatic series. Bij Matson kan je een spoelhuis of een spoelhus kopen voor je naaimachine.

Pfaff spoelhuis
Prachtige steken met de onderdraad Met het creatief spoelhuis maak je. In deze video laat ik je zien hoe je de spoel van een naaimachine in het spoelhuis plaatst. Onder andere voor de types: Select 2. Groothandel pfaff spoelhuis uit Chinese pfaff spoelhuis Groothandelaars Repertorium.
Pfaff spoelhuis
Je kan Online Groothandel spoelhuis pfaff,juki spoelhuis,spoelhuis juki.

Uiteindelijk ben ik erachter wat er mis gaat, het lijkt erop dat het spoelhuis iets verschoten is, qua draaiing, en daarom is het haakje dat de. Singer, Kenmore, elna, Janome en Pfaff. Deze pagina wordt steeds verder uitgebreid. Een spoelhuisje is het ding waar je je spoeltje in stopt. De eerste heeft een hangend spoel die zit. Er zijn twee soorten huishoud naaimachines.

Breng de spoel aan in het spoelhuis, waarbij de. In machines met een spoelhuis aan de voorkant heb je dit spoelhuis. De naald schiet compleet vast, waardoor de het spoelhuis met de spoel geen kant meer op kan. Grote lussen die vast gingen zitten in het spoelhuis.

Pfaff niet, die raakt daarvan in de. Maak prachtige steken met de onderdraad, ook wel de onderdraadsiersteek genoemd, met het speciale spoelhuis van HUSQVARNA VIKING. Voor een naaimachine met een drop-in systeem doen we het volgende: spoel- plaatsen. Leg de spoel horizontaal in de spoelhuis. De PFAFF select serie is de traditionele mechanische huishoudnaaimachine van PFAFF voor alle praktische.

De mechanische hebben een rechtopstaand metalen spoelhuis dat. Bij alle Pfaffs moet het spoeltje wel op de juiste manier in het spoelhuis. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Je kan controleren of de spanning goed is door het spoeltje in het spoelhuis te zetten (dus nog niet in de machine) en aan het draadje vast te. Husqvarna VIKING Speciaal Spoelhuis.

Als de naald niet goed langs het spoelhuisje gaat kan dat gebeuren. Dat spoeltje valt er wel uit moet ik zeggen, als ik het spoelhuisje pak. Plaats het spoeltje in het spoelhuis. Prym heeft voor elk spoelhuisje het juiste spoeltje kijk op deze.

Groter kleurenscherm; borduur arm 400x250mm; 9 mm zig zag breedte; Ingebouwd Bernina dubel transport; Extra groot spoelhuis ; Incl BSR; 250 mm tussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.