dinsdag 13 maart 2018

Goedkoop shoppen in duitsland net over de grens

Wij gaan soms naar Munster en daar is het prima shoppen. Goedkoop ook, vooral de alcoholische dranken en het vlees. U dacht natuurlijk dat München net iets te ver is om er even heerlijk te gaan.

Goedkoop shoppen in duitsland net over de grens
Koopzondagen in het Duitse grensgebied. Winkelen in Rheine Rheine – winkelstad net over de grens Met zijn 74. Duitsland, met informatie over winkelcentra.

Factory Outlet Center van Noordrijn-Westfalen ligt net over de grens bij Enschede.

Goedkoop shoppen in duitsland net over de grens
Vooral bier en wijn wordt vaker over de grens gekocht, maar ook. Hun koffie is bijv in België goedkoper, net als wijn en bier + de benzine natuurlijk. Dus ik kan beschikken over verschillende grens overgangen ,zoals bijvoorbeeld: Ter-Apel. Graag zou ik een dagje shoppen net over de grens bij Nijmegen.

Een dagje shoppen lijkt me wat veel van het goede in Kranenburg. Mijn favoriete Duitse stad om inkopen te doen is momenteel Kleef (Kleve). Tüddern, net over de Duitse grens bij Sittard, heeft voor een klein. En de prijzen, sommige dingen zijn goedkoper, anderen gelijk en weer wat anders weer duurder. Ik ben vaste kland bij de Kaufland en Real net over de grens :D.

Goedkoop shoppen in duitsland net over de grens
Wie wil blijven shoppen bij Famila moet een stukje verder rijden, naar Oldenburg. DM in susterseel,vlak over de grens bij sittard.

Maar hoe meer mensen hun boodschappen over de grens doen. Dichtstbijzijnde grote supermarkt net over de grens komende vanaf. Beetje slim shoppen, naai je ze lekker mee in den haag, en goed. Nederland, € 2,99 tegen € 3,39 (Drogisterij. net ). De producten van Netto zijn over het algemeen iets duurder dan ALDI en. Voor mij is het nog steeds een uitje, net een dagje vakantie. Ook een goede smoes om weer de grens over te gaan. Vlak over de grens en een walhalla voor goedkoop shoppen ! Okee, met alle benzine die wij kwijt zijn, scheelt het uiteindelijk niet veel, maar.

Vlakbij de grens liggen bijzondere plaatsen als Münster en Keulen. Deze kamers zijn goedkoper dan een hotel maar duurder dan een hostel. Het ene buitenland is voor bepaalde producten goedkoper dan het andere. Toeristische plaatsen net over de grens kunnen duurder zijn dan winkelcentra in.

Zijn dan grote winkels waar je gerust even kunt shoppen, of ben je er zo uitgekeken? Welke producten kopen jullie over de grens ? Aldi en Lidl zijn goedkoper dan in nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.