donderdag 29 maart 2018

Retro roller met naam

Retro Roller Marilyn Stickerset (2st) met eigen naam wit. Verzendkosten: € 3,95 en Dinsdag in huis levertijd. Dit speelgoed zorgt voor uren speelplezier èn staat fraai in uw.

Retro roller met naam
Optioneel verkrijgbaar: Stickerset wit (2st) met eigen naam. Kies uw kleur sticker, typ de naam van uw kindje. Kies een stickerkleur en geef de naam van uw kindje op. Retro, roller, peggy, Charlie, Jack, Jean, Henry, vintage, speelgoedauto.
Retro roller met naam
Super stoere Roller Speedster Tommy met je eigen naam erop.

F1 loopauto of een roze loopauto van metaal. Deze prachtige Tommy retro takelwagen is een aanwinst voor elke kinderkamer! Met rubberen banden op stalen velgen, voorzien van stalen wieldoppen. Door het rubber om de banden race je hier zowel buiten als. KLM stickerset (2st) met eigen naam zwart. En dan ook nog eens allemaal in verschillende namen en kleuren!

Erg leuk als geboorte kado met naam of als kraamkado. Voorheen werd er namelijk geproduceerd onder de naam Marquant. Ook de vliegtuigen zijn er in verschillende designs. Kortom bijzonder speelgoed van metaal in een retro -uitvoering. Ook uitvoering met eigen naam is mogelijk. Neem contact met ons op voor alle opties.

Dit merk omvat een uitgebreid assortiment metalen loop- en. Scheur door het huis op dit mooie voertuig! Het witte metaal geeft de loopauto een stoere look. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 100,- en eeuwige roem.

Voor allerlei fiets- en buitenplezier! Naam, Prijs laag-hoog, Prijs hoog-laag, Nieuwste producten. Deze mooie, metalen loopauto retro roller marilyn ziet eruit als een schitterende, retro. Je kind maakt de blits in deze stoere johan-loopauto van retro roller ! Deze rolschaatsen waren een van de eerste rollerskates op de markt. Nijntje tandendoosje (met naam ) - Zilver. Retro roller loopauto (met naam ) - TOMMY. Een bijzonder stuk speelgoed gemaakt van metaal met vier rubberen banden en stalen velgjes.

Beeldig omdat er voornamelijk gefocust wordt op videobeelden, en de naam. Op deze loopauto kan uw telg al zijn of. Schrijf de eerste review over dit product. Loopauto zilver met naam van het merk KidzinColor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.