woensdag 28 maart 2018

Vloerplaat houtkachel op maat

U kunt een stalen vloerplaat als speciale maat bestellen door een mail te sturen naar. Wij maken ook vloerplaten op maat in zwart en antraciet staal en glas. Wij leveren alle modellen van bij de Stokertje bedrijven.

Vloerplaat houtkachel op maat
Er worden vele merken houtkachels, gashaarden en. Een stalen vloerplaat kan op maat gemaakt worden en gespoten worden in de kleur van de kachel. Is passend op maat te snijden; Transparant - Zelfklevend; Prijs: te bestellen per. Vloerplaat Houtkachel - SUPER SCHERP GEPRIJSD - Vloerplaat onder uw.

Vloerplaat houtkachel op maat
Aan de achterkant van de stalen vloerplaten zitten kleine ophang gaatjes (voor het poedercoaten). De vloerplaten zijn gemaakt van 2mm dik. Vind vloerplaat kachel op Marktplaats. De beste kwaliteit vloerplaten voor de laagste prijs.

Om veiligheidsredenen moet onder de houtkachel een vloerplaat worden gelegd. Glas-set Faber Brande Glas-set Faber Brande €59. Phoenix Kachelventilator Phoenix Kachelventilator €99. Elke houtkachel verdient een vloerplaat van Kachelkanjer Twente.

Op aanvraag; Informatie over vloerplaat glas speciale maat.

Vloerplaat houtkachel op maat
Onze vloerplaten zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in transparant glas en plaatstaal. Denk hierbij aan aanpassingen aan houtkachels, onderplaten, technische. Flexibel rookkanaal ( wordt altijd op maat gemaakt) en glasplaten. Bekijk ons aanbod van hittebestendige vloerplaten van glas en staal speciaal voor houtkachels. Een bodemplaat beschermt de vloer voor en onder de kachel en voorkomt. Ook maken wij alle soorten stalen vloerplaten, kachellijsten op maat, nisbusplaten en dergelijke.

Verder maken wij speciale dakconstructies voor woningen. Een haardscherm of haardstel, kachelhandschoen of houtbak? Een glazen of metalen vloerplaat op maat gemaakt? De glasplaat wordt onder de voorzijde van de kachel geschoven en wordt daar niet. Voor onderstaande modellen kunnen speciaal op maat gemaakte glazen. Kijk hier voor het actuele aanbod van gebruikte houtkachels. Naast ontwerpers van houtkachels zijn we bij Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur.

Vloerplaten op maat maken wij ook, informeer naar de mogelijkheden. We vertellen je dan ook graag hoe ons vuur wordt opgewekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.