zaterdag 28 april 2018

Functie neushaar

Door de neushaartjes te verwijderen zorg je er ook direct voor dat je de functie van de haartjes verwijdert. Dit kan ertoe leiden dat stofdeeltjes wel de longen. Ook hebben de neushaartjes een belangrijke functie ,n.

Functie neushaar
Met een neusharentrimmer, haal je het overtollige haar wat uit je neus groeit weg. De haartjes in je neus zijn voldoende om de lucht te zuiveren. Hoe goed het echter ook mag klinken en hoe vervelend neusharen ook zijn, ze vervullen wel een natuurlijke functie. Tja, ik heb neushaar, net zoals de rest van jullie waarschijnlijk. Maar ze hebben wel een belangrijke functie : het filteren van de lucht.

Dit slijmvlies vangt de ingeademde stofjes op die de neushaartjes niet. De neus heeft daarbij als specifieke functie de lucht te reinigen en te verwarmen alvorens deze naar de longen. In de ingang van de neus zitten de neusharen. Zoals hierboven aangegeven hebben neusharen een functie bij het filteren van ingeademde lucht. Je zou dan ook denken dat als je de haartjes verwijdert dit. De functie van neushaar is te voorkomen dat er vuil in de neusholte komt. Als we geen neushaar zouden hebben zouden er allerlei stoffen.

De haren in de neus hebben een belangrijke functie. Ze halen stofdeeltjes en ziektekiemen uit de lucht, die anders in de longen terecht zouden. Functie van neusharen en neusslijmvlies = voorkomen dat stofdeeltjes en ziekteverwekkers in longblaasjes terechtkomen. Aangezien neusharen een belangrijke functie hebben is het niet verstandig neusharen te verwijderen. Het is beter om lichtjes te trimmen. Dan heb je ook nog neushaar, iets waar de meeste vrouwen niet zo heel erg last van hebben. Ook dit haar heeft een functie en deze keer best belangrijk. Het waxen van de neusharen is overgewaaid vanuit Amerika, maar dit raad ik toch sterk af.

Neusharen hebben een functie en je kan. Enige tips: 1) desinfecteer de huid voordat je gaat harsen met alcohol of een alcoholhoudende lotion. Een neushaar trimmer is eigenlijk een mini tondeuse voor je holte in de neus of oor. Een zeer snelle en pijnlose manier om je overtollige haren in je neus weg te.

Met de neustrimmers en oortrimmers van Philips verwijder je in een handomdraai ongewenste haartjes. Bekijk alle trimmers van Philips online. Deze vlogster laat haar neusharen waxen en je wil echt gillen als je de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.