zaterdag 21 april 2018

Hartstikke blij

Hassan: ik ben echt hartstikke blij. Ik ben echt hartstikke blij ”, zei ze zondag na. Van deze vaderdochterdans word je hartstikke blij.

Hartstikke blij
Nathan draaide met zijn dochter Mikayla een geweldig dansnummer in elkaar voor haar bruiloft. Maar eerst over Marcel Gelauff en Eljero Elia, om zalvende woorden op te boeren over de kinderverkrachters van. In hoeverre heb jij toch nog overwogen om in de Tour de France te starten. En dan vooral met het oog op die openingstijdrit in Düsseldorf van.

Hartstikke blij
Juste is het een geweldig gevoel om voor het eerst het shirt van Feyenoord om zijn schouders te dragen. Ik wilde gewoon heel graag naar Cambridge. Dus ik ben hartstikke blij dat het gelukt is”, vertelt de Bredanaar. Feyenoord heeft met pijn en moeite de kwartfinales bereikt van de KNVB Beker.

Willem II werd donderdag pas na een verlenging verslagen (2-1). Nu ben ik hartstikke blij en enthousiast over het feit dat ik bij een mooie club als Heerenveen aan de slag kan", vertelt Vonk aan de Leeuwarder Courant. Tennispresident is hartstikke blij met Sharapova. Maria Sharapova is aan haar tenniscomeback bezig. Nairo Quintana heeft er dit seizoen een serieus doel van gemaakt: de dubbel.

Hartstikke blij
Janneke wil niets liever dan thuis bevallen, maar wanneer er op het laatste moment iets mis gaat moet ze naar het ziekenhuis.

Ik ben hartstikke blij dat we winnen, maar als trainer kijk je ook naar het spel. Ten eerste omdat ik Ajacied ben, ten tweede omdat ik ook een bijdrage heb kunnen. Vaclav Cerny is blij met zijn terugkeer in de basis bij Ajax. De aanvaller had met twee assists een groot aandeel in de 3-1-zege op FC. En voor inwoners van de buitenwijken van de Syrische stad Raqqa is het nu het meest prachtige weer. Provinciale Staten van Groningen hebben René Paas (CDA) voorgedragen bij de minister van Binnenlandse Zaken als nieuwe commissaris van de Koning in. Marike van der Velden (escortbureau Society Service): "Ik ben daar hartstikke blij mee". Ik vind het echt geweldig dat ze verloofd is en ben blij voor haar.

OOPOEH Fien: “Elke keer als ik haar zie, word ik blij! Fien spreekt haar oude hondenvrienden weer regelmatig en wij zijn hartstikke blij met Fien als OOPOEH. Hij is blij met de nieuwe aanwinst voor de ingang van zijn zaak. We zijn hartstikke blij dat ze zich hier vestigen.

Voor een mooie fotoreportage in VROUW zijn we op zoek naar vrouwen van 50 jaar en ouder die trots zijn op hun lijf en dat durven te showen. Gek doen tegen je dreumes en peuter is hartstikke slim, want het is. Want dit is nou eens een onderzoek om hartstikke blij van te worden. In de zinderende kampioensstrijd met PSV heeft Arek Milik zijn ploeg bij de hand genomen, maar ploeggenoot Jöel Veltman is niet verbaasd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.