zaterdag 28 april 2018

Nieuwe zwarte broek wassen

Voor de eerste keer nieuwe donkere kleding wassen ? Leg het eerst een nachtje in koud water MET AZIJN (houdt de kleur beter vast in het textiel). Een nieuwe spijkerbroek wassen met azijn is een manier om de kleur te behouden.

Nieuwe zwarte broek wassen
Een spijkerbroek wassen met azijn zorgt ervoor dat je spijkerbroek niet. Het beste wat je kunt doen is een jeans zo min mogelijk wassen ! Voorkomen dat zwarte kleding vervaagt in de wasHow nl. Zwarte broeken en truien die je over een andere laag kleding heen draagt.
Nieuwe zwarte broek wassen
Het is vooral handig als je nieuwe kleding voor het eerst wast, maar het kan. Of kan ik hem meteen meewassen met het overige zwarte en jeans wasgoed?

Kan dit met schoonmaakazijn of moet het gewone azijn zijn? Nieuwe kledingstukken met een mooie of donkere kleur kun je voor het wassen het beste een nachtje in een emmer of wasbak met koud water. Nieuwe donkerblauwe spijkerbroek:Hoe niet laten verkleuren? Wassen wil ik liever wel met wasmiddel, maar dan voor zwarte en donkere was). Na het wassen is deze helemaal licht en vaal geworden. Zwarte kleding wordt altijd lichter van kleur,welk wasmiddel men ook gebruikt. Met azijn kan je witte, gekleurde en donkere was wassen. Als je een nieuwe broek hebt en je laat het even weken in water met azijn, trekt de kleur sneller in.

Lees hier onze tips voor het wassen van je nieuwe spijkerbroek ! Om je jeans langer intens zwart te houden kun je deze voor de eerste. Wanneer je een nieuwe donkere spijkerbroek hebt gekocht is het een must. Als je de donkere spijkerbroek gaat wassen moet je dit met koud. Heb je een nieuwe zwarte broek bemachtigd?

Doe de broek vóór je hem de eerste keer gaat wassen even in een emmer met water en azijn of. Je Zwarte en Donker gekleurde was kun je voornamelijk het beste wassen op lage. Na een paar keer wassen is jouw lievelingsspijkerbroek helemaal vaal. De mooie donkere kleur is vervaagd en de broek zit. Te vaak met azijn wassen is niet goed voor weefsels. Voor zwarte kleding kan je shampoo gebruiken, het voorkomt de groene gloed. Dit in plaats van de dure wasmiddellen voor b. Iedereen heeft wel een spijkerbroek in zijn of haar kast, of heeft er ooit één gehad.

Het is bekent dat zwarte spijkerbroeken sneller verkleuren en krimpen dan. Om een wassing zo lang mogelijk mooi te houden, raden bepaalde fabrikanten aan om de eerste zes maanden een nieuwe spijkerbroek niet te wassen. Het klinkt raar, maar om de blauwe kleur van je jeans te behouden kun je hem na aankoop het beste even een nachtje in een emmer koud. Mode in krachtige kleuren, zoals een geprinte top en effen broek, houd je het mooiste door. Nieuwe, donkere kleding kun je beter ook eerst apart wassen omdat de kleuren vaak kunnen. Je kleding niet helemaal hoeft te wassen om rooklucht te verwijderen?

We kennen het allemaal wel: heb je die mooie nieuwe zwarte broek aan naar een feestje. Je nieuwe wasmachine heeft een mooi plekje gekregen, het water is. Om verkleuren te voorkomen was je witte en zwarte kleding, en lichte kleuren en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.