zondag 8 april 2018

Siemens vaatwasser gaat niet uit

Een beperkt aantal afwasmachines van de merken Siemens heeft mogelijk een. Hij gaat vooral brommen, en na een minuut of twee gaat ie piepen alsof het. Verder zag het filter er schoon uit.

Siemens vaatwasser gaat niet uit
Bosch gaat niet uit, doet het niet meer.

Gaat niet meer aan of uit icoontje van waterkraan knippert plus maakt. De vaatwasser wast niet goed schoon; De vaat droogt niet goed; De vaat is aangetast; Probleem niet. Als de wasbeurt oneindig lang doorgaat, dan is dit vaak het automatische programma.

Siemens vaatwasser gaat niet uit
Door die lekkage komt er water in de onderbak, gevolg machine doet niets en gaat afpompen. Uit de reacties blijkt overduidelijk dat ik deze klus niet zelf kan klaren. De lichtjes gaan niet meer aan, de vaatwasser dus ook niet. Je mag bij de koop van een vaatwasser ervan uit gaan dat hij het langer doet dan een jaar en dus is een regeling zo kort. Bij bosch siemens afwasmachine storing.

Belangrijk is nog te melden dat in voorkomende gevallen het restwater uit de machine kan. De afvoerslang mag niet te laag of te diep in de afvoer zitten want dan gaat het toestel. Is de afvoerpomp niet geblokkeerd en de filters van de vaatwasser zijn schoon.

Siemens vaatwasser gaat niet uit
Sinds de laatste dagen blijft onze vaatwasser maar continue doorgaan.

Haal de stekker eens 10 sec uit het stopcontact en dan er weer in, misschien. Waarschijnlijk gaat hij aan een stuk door omdat het water niet weg kan. De vaat wordt niet meer goed schoon of niet meer goed droog. Andere problemen kunnen zijn dat er water in de vaatwasser blijft staan, er water uit de. Wat te doen bij een E15 melding op uw Siemens vaatwasser ? Om dit “op te lossen” trok ik de stekker er uit, tot volgende gebruik. Wanneer deze schijf gaat drijven, doordat er water op de bodem van de vaatwasser ligt, dan drukt deze een schakelaar in. En lukt het niet om zelf die vaatwasser te fixen.

Dit gaat vervolgens dan bruizen met een verschikkelijke (chloor?) lucht en lost. Mijn Siemens vaatwasser werd niet meer warm en gerepareerd door. De afwasautomaat voert mogelijk niet correct water in en blokkeert daardoor. Elke keer dat ik de machine aanzet, gaat hetzelfde programmalampje branden. Haal deze uit de vaatwasser en spoel hem door met een kraan of tuinslang.

De deur van onze vaatwasser AEG öko_favorit gaat ineens niet meer open? Er is wel spanning aanwezig en de vaatwasser gaat draaien? Anders kan het ook aan een zekering liggen, waardoor de inlaatklep niet opengaat. Het gaat hier om een inbouw vaatwasser.

Nu slijten de meest gebruikte knoppen van de vaatwasser, dus de aan- en uitknop, de 50 graden knop en de korte programma knop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.