maandag 30 april 2018

Stihl kettingzaag ms 211

Moderne, trillingsarme benzine kettingzaag voor perceelonderhoud. Comfortabele, trillingsarme benzine kettingzaag voor het perceelonderhoud. Hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen van STIHL. De STIHL MS 211 is een moderne benzinemotorzaag voor perceelonderhoud. De zaag is makkelijk in gebruik met zijn zeer lage. Zo goed als nieuwe stihl ms211 kettingzaag. Deze is particulier gebruikt geweest.

Stihl kettingzaag ms 211
Heeft een nieuw 30cm zaagblad met scherpe. STIHL MOTORZAAG MS211C-BE 35 CC GOED VOOR HET ZAGEN VAN HAARDHOUT. Jos Martens Mariahout, specialist een tuin- en parkmachines. STIHL Benzine kettingzaag met een zaagblad van 35cm de MS211 is STIHL is de allround kettingzaag. De 2-MX-technologie zorgt voor een laag verbruik en.

Schrijf de eerste review over dit product. Ideaal voor het zagen van haardhout en kleine bomen. Stihl zaagketting en zaagblad voor o. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken.

Stihl kettingzaag ms 211
De nieuwe STIHL MS 150 C-E is de lichtste benzinemotorzaag met standaard. MS 211 C-BE - Moderne, handzame, comfortabele 1,7. Kettingzaag stihl ms 211 nieuw in de doos met combi sleutel Cilinderinhoud cm³35,2 Geluidsdrukniveau dB(A) 1)100 Geluidsvermogenniveau dB(A) 1)113.

MS 211 - Moderne, handzame 1,7 kW-benzinemotorzaag. Luchtfiltersysteem met voorafscheiding. STIHL tweetaktmotoren zonder 2-MIX- technologie. Kijk snel op onze site voor het complete aanbod. Mijn oude pa en ik hebben het plan om samen een kettingzaag aan te schaffen. Zeer robuuste, middelsterke professionele motorzaag van de nieuwste generatie.

Standaard uitgevoerd met de nieuwe Rapid. Type: Benzinemotorzagen om haardhout te zagen en percelen te onderhouden. STIHL motorzagen het sterke programma voor elke hoeveelheid hout Sinds meer. Categorieën: Aanbiedingen, Kettingzagen, STIHL. De STIHL -tweetaktmotor met 2-MIX-techniek zorgt voor sterke prestaties. Lagarde Techniek is niet alleen het adres voor tuinmachines, gereedschap, watersport en aanhangwagens, maar ook voor het best passende advies en.

Uiterst geschikt voor het zagen van haardhout en voor houtconstructies. Ik sta op het punt een kettingzaag te kopen (w.s. tweedehands) want heb. Verehrte Kundin, lieber Kunde, vielen Dank, dass Sie sich für ein. Qualitätserzeugnis der Firma STIHL entschieden haben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.