zaterdag 14 april 2018

Stihl najaarsactie 2016

Het hele najaar lang zijn er STIHL acties: mooie kortingen op een groot aantal machines uit ons assortiment. Bekijk alle actie modellen op onze STIHL Webshop of kom eens langs in één van onze. Ook dit jaar zijn ze er weer: De najaaracties van STIHL en VIKING. Dit najaar hebben wij een speciale najaarsactie in samenwerking met Stihl. Bekijk of download de folder hieronder of kom langs in de winkel! De webwinkel met STIHL en VIKING producten bij vakhandelaar Paus. In deze folder diverse acties van o.

Stihl najaarsactie 2016
STIHL BR 380 - Krachtige bladblazer met betrouwbare techniek.

Krachtig, op de rug gedragen, professionele bladblazer voor de commerciële sector. Niet te missen najaarsacties van STIHL en VIKING. De herfst is ondertussen weer volop in het land en in die periode kan de tuin er wel wat. Stihl bladblazers voor het echte werk. Al meer dan 85 jaar staat STIHL synoniem voor spitstechnologie, en dankzij zijn kwaliteit en dienstverlening in de hele wereld bekend. Actie flyer iseki trekkers & walker maaiers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent deze actie ! Een erkende vakhandelaar in uw buurt?

Bezoek Loos Grasmaaiers nv voor kwaliteit, advies en service. Van hovenier tot particulier, ontdek onze najaarsactie op stihl. STIHL Timbersports Series bestaat uit zes verschillende disciplines: Standing Block Chop:. Van de Perre - Janssens Navigation Home. Laat je paardendekens reinigen in één van de deelnemende winkels!

Ontdek op deze pagina onze huidige promoties! Actie geldt niet op de HRX426 reeks, HRX476VK en HRX537VK. Denk tijdig aan het WINTERONDERHOUD van uw machines en vermijdt zo lange wachttijden in het voorjaar. Recent hebben wij twee Gaspardo zaaimachines afgeleverd Deze twee zaaimachines hebben wij tijdig voor het zaaien van groenbemesters op het korenland. Weet iemand dan wat de Makita najaarsactie vermoedelijk wordt? Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv. Najaarsactie Metabo heggenscharen extra korting ! EN AANNEMERS PROFITEER VAN ONZE NAJAARSACTIE ! Maak uw tuin herfstklaar met de vele promoties van STIHL & VIKING.

Rapid Duro 3 (RD 3) 37cm De eerste STIHL. Beperkte terugslagneiging en trillingsarm. Kom dus nú in actie en plan een gratis intakegesprek voor een klikgebit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.