woensdag 11 april 2018

Whirlpool vriezer lampjes

Het groene lampje knippert niet ,maar blijft constant branden wat nu. De vriezer wordt in werking gesteld door de thermostaat boven het steunblad in te stellen. Ik heb een vriezer van whirlpool type AFB 411.

Whirlpool vriezer lampjes
Op deze vriezer staat een led met een driehoek tekentje. Thermostaat: voor de regeling van de binnentemperatuur van de vriezer. Rood lampje (indien aanwezig): wanneer dit lampje brandt is de binnentemperatuur. Wanneer deze producten echter zijn bevroren (door bijvoorbeeld de snelvriesstand te gebruiken), blijft het lampje op de vriezer nog.
Whirlpool vriezer lampjes
Sinds enige tijd brandt bij mijn Frigidaire vriezer alleen nog maar het rode lampje ipv het groene.

Warmhoudlade voor het warmhouden van gerechten, voorverwarmen en opbergen van servies zoals borden en kopjes. Ik meende dat de oranje knop van de vriezer altijd aan stond. Ik neem aan dat het groene lampje dient voor: stroom de rode voor storing en. Of dat nu in de keuken, garage of schuur is. Is de aardlekschakelaar uitgeschakeld? Misschien is wel het lampje niet meer goed. Helaas hebben wij niets gevonden voor "CONTROLE LAMPJE ROOD". Het lampje van het waterfilter is in principe groen.

De indicator kleurt na vijf maanden oranje en na zes maanden rood. Soort: Vrijstaande koelkast zonder vriezer ; Model: tafelmodel; Energielabel: A+. Hij is stil er zit een lampje in de vriezer dus op ern donkere plek ook goed te. Whirlpool tafelmodel vriezer in zeer nette staat.

Vriezer veer deurgreep vriezer deurtje. Wij leveren elk onderdeel voor uw koelkast en vriezer. ANTIBACTERIEEL FILTER ALARM controlelampje. Koelkast koelt zoals altijd naar behoren en lampje is getest en werkt. Welk lampje, die aan de buitenkant of die in de koelkast ? Hoe vervang ik de circulatieventilator in mijn vriezer ? Je vriezer ontdooien een vervelende klus die graag wordt uitgesteld. Onnodig, want met deze tip wordt het een koud kunstje!

Uw werkelijke energieverbruik zal altijd afwijken van de waarde zoals vermeld op het energielabel. Het op het label vermelde energieverbruik is het resultaat. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.