vrijdag 29 juni 2018

Bcc email adres

Bij BCC krijg je niet alleen altijd de beste prijs, maar ook de beste service. U typt dan gewoon de naam van de geadresseerde in de eerste adresregel en drukt op verzenden. U kunt een e- mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie).

Bcc email adres
Dit kan je dus makkelijk voorkomen door de e- mailadressen bij BCC in te vullen. Het aan te raden altijd gebruik te maken van de BCC -optie in je. BCC Klantenservice telefoonnummer mét keuzemenu.

Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar BCC.

Bcc email adres
Zet je mensen wel eens op BCC (Blind Carbon Copy) als je e-mailt? Omdat de andere ontvanger dan niet kan zien dat ook anderen op de. Een e- mail kan op drie manieren verstuurd worden.

Daaronder het icoontje van het adresboek met daarnaast Aan: Met een aan zekerheid grenzende. Als je mail stuurt, met e- mail adressen in het BCC veld, dan zien de ontvangers van deze e- mail niet wie er in het BCC veld staan. Doordat de adressen in de bcc staan zijn ze niet zichtbaar voor anderen. CC staat voor "Carbon Copy" en BCC staat voor "Blind Carbon Copy". Handleiding voor het verzenden van een e- mail met BCC in Outlook, Outlook.

Zo kun je een e- mail versturen zonder zichtbare adressen.

Bcc email adres
De e- mailadressen die je dit veld invult worden niet getoond aan de. Schiphol-Rijk inclusief ervaringen van de. Gelukkig kun je de BCC (blind carbon copy) optie gebruiken om je e- mail te versturen. Alle e- mailadressen die je in het BCC veld neerzet. Ja, exact 254, want ik kon de mailadressen van iedereen zien in het cc:. Voor de meeste bedrjven zou ik een CC in plaats van BCC in een. Iemand al gemerkt dat het BCC veld in mail niet goed werkt ? In hotmail kon ik altijd een hele groep vanuit excel kopieren naar de BCC balk.

Klik op het menu Weergave, en vervolgens op Bcc - adresveld. Ik wil niet dat mijn e- mail adres door anderen kan worden. Ik verzoek mijn kennissen dan ook om dit via de " bcc " (blind carbon copy) te. Met uitleg over het toevoegen van een subject, CC, BCC en body in de hyperlink en.

Omdat persoonlijke mailadressen – ook zakelijk gezien – gelden als persoonsgegeven, is deze CC-fout een overtreding van de Meldplicht. Bij Aan: stuurt men het bericht aan eigen E- Mail adres. U kunt namen van geadresseerden en adressen in e- mailberichten verbergen door BCC te gebruiken. Het gebruik van blind carbon copy ( bcc, een "blinde" kopie) heeft tot gevolg dat. Meld nu uw klacht over BCC en wij helpen met oplossen! Kim per mail een tegoedbon van 30,00 euro toegezegd.

Automatisch aanvullen van e- mailadressen in To: Cc: Bcc : velden beheren. Deze suggesties komen uit een lijst met namen en e- mailadressen die. Het hele principe van BCC (= Blind Carbon Copy) is dat je niet kunt zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.