vrijdag 1 juni 2018

Grote super soaker

Met het waterpistool kunnen probleemloos grote objecten zoals een. Dit is de grootste super soaker van nerf ooit gemaakt. Ga de strijd aan tegen de zombies met handblasters, grote blasters en. Waterpistolen van goede kwaliteit, liggen goed in de hand.

Met een grote tank en een vernuftig pompsysteem, waarmee het water onder druk wordt. Er zitten grote flessen met stikstof in om de 7,5 liter water uit de tank te. Editie NL testte vandaag super soakers in alle maten en kleuren. Jury- oordeel: Erg grote voorraad waardoor je niet zo vaak hoeft bij te. De verschillende waterpistolen en watergeweren zijn uitgerust. Maak je klaar voor megagrote gevechten met de snelle Nerf Elite CycloneShock. Het waterpistool heeft een grote tank, waardoor je.

Kent iemand een naam van een fabrikant. De Tornado Scream heeft een draaiend mondstuk om een. Na twee spetterende edities wordt ook dit jaar het waterspektakel in de binnenstad van Venlo. Funside wenst je een Gelukkige Donderdag ! Super Soaker Sunday, hét watergevecht voor grote mensen! Geweldige dingen, ik had die grote blauwe (de 100 volgens mij), later. Side events plaats, zodat iedereen al een beetje warm kan draaien voor hét grote watergevecht!

De supersoaker blijft leuk voor jong en oud, vooral voor wie nooit. Deze grote super soaker heeft meerdere kopstukken waarmee de soort. De grote wens is om een PhD te kunnen doen in een van deze velden, maar dat is makkelijker gezegd dan. Deur); €10,00 (Voorverkoop); €7,50 (CJP Korting); 19. Met de grote watertank kan je ook verzekerd zijn dat je niet snel zonder munitie komt te. THE SUPER SOAKERS worden op het podium van Sugarfactory geïntroduceerd! Met de NERF Supersoaker Bottle Blitz waterpistool spuit je iedereen nat!

We zijn blij met dit waterpistool, handig dat er een grote frisdrankfles aan kan worden. Maak deel uit van de grote koopjesjacht naar de beste off- en online aanbiedingen. Methoden:Met een aansteker (minimale vlam)Met een spuitbus ( middelgrote vlam)Met een super soaker (maximale vlam). Met deze Nerf Supersoaker verlies je geen enkel watergevecht meer!

Van kleine besloten evenementen tot grote publieksevenementen. Mooi en behendig waterpistool met een afschroefbaar reservoir. Brandweer rukt uit voor grote brand, met POV-beeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.