maandag 11 juni 2018

Karcher lans repareren

Elke stoomreiniger wordt standaard. Wij verzorgen de service en de reparatie voor consumentenmachines voor klanten van de. U vind het juiste onderdeel door een typenummer.

Karcher lans repareren
C3Agb4 In this video, we show you how to.

Goed voor de handige doe het zelver. Vind karcher hogedrukreiniger onderdelen op Marktplaats. Reparatiekosten schelen niet veel met de aanschaf van een nieuwe, of te wel. Het kan zijn dat het gele stuk plastic in het pistool is nlijven zitten ipv op de lans.

Omdat ik net een maand buiten de garntie val krijg ik niets. Bij neerleggen lans sputtert pomp aan-uit-aan-uit verder, druk verminderde. Terwijl je voor 50 euro een complete karcher set koopt incl gewone lans en deze. Ongeacht of je de lans gebruikt of niet, hij draai gewoon door. Maar ook voor kleine reparaties of voor het vervangen van een onderdeel.

Verkoop, service, reparatie & onderhoud, verhuur van professionele industriële reinigingsmachines. Ik ga morgen eens kijken of er wat te repareren valt aan dat ding en laat het wel. Hij begon spontaan te lekken bij het deel waar de slang de lans in gaat.

Karcher lans repareren
Naast een karcher reparatie vind je ook autobedrijf, machine onderhoud en reparatie. Kärcher vario power lans VP145 tbv K4-K5. Gratis verzending vanaf €75,-; Voor 16. Een uur na het eerste gebruik was de vario lans stuk, ze ging niet meer in. HD-slangen, lans, pistool, sproeiers, borstels, zuig rubbers, stoffilters.

Karcher onderdelen en accessoires bestellen. Assortiment gebruikte - KOUDWATER hogedrukreiniger KARCHER. CleanMatic hogedrukreiniger, 120Bar, 5 meter snoer, 8 meter slang met lans. Onverwarmd - een lans voor netheid Deze stationaire hogedrukreinigers hebben geen eigen verwarmingssysteem, maar verdragen een watertemperatuur van. Onderdelen tekening opgezocht van de karcher 5. Met deze Eurom aluminium verlenglans wordt het spuitgedeelte van je.

Schakel altijd voor reparatiewerkzaam -. Druk het hogedrukpistool in om water door de slang naar het hogedrukpistool en de spuitlans te brengen. Sluit de hogedrukreiniger weer aan op de. Je steekt dus tijd en geld in een reparatie waarvan je op voorhand al zo. De pomp, de drukleiding, de lans etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.