maandag 11 juni 2018

Spoel naaimachine opwinden

In deze video zie je hoe je een spoeltje voor de onderdraad kunt vullen. De stippellijn heb je nodig bij het opwinden van je spoeltje. Hiernaast zie je op het plaatje hoe dit moet voor de naaimachine die ik heb.

Spoel naaimachine opwinden
De bijgeleverde spoel is speciaal voor deze naaimachine ontworpen. Steek het uiteinde van de draad door de opening in de spoel (vanaf de binnenzijde). Het opspoelen van een spoel op een Lewenstein naaimachine. Het plaatsen van een spoel bij een naaimachine met een drop-in systeem en bij een naaimachine met een cb-grijper.
Spoel naaimachine opwinden
Bij het inzetten of verwijderen van het spoelhuis moet de naald.

Bekijk en download hier de handleiding van Toyota FSL18 Naaimachine (pagina 13 van 54) (Nederlands). Verwijder de spoel en knip de draad af. Knip na het opwinden van je spoeltje altijd het begin zoveel mogelijk weg. Mijn naaimachine liep vanochtend vast. Singer spoel met veer voor singer naaimachines met automatische. Een naaimachine gebruikt twee draden: de bovendraad en de onderdraad. Hier volgen een aantal EHBO-tips voor je naaimachine en een.

Dan geef je een klein rukje en dan moet de spoel een stukje verder zakken.

Spoel naaimachine opwinden
Degenen die vertrouwd zijn met een naaimachine, zullen wel weten wat ik. Ik heb een nieuwe Toyota naaimachine JCB15. Wat ik ook probeer, de draad loopt na een paar steken vast, de bovendraad wordt dan in het spoelhuis. Het spoeltje kun je opwinden met je bovendraad, door hem (meestal) bovenop je naaimachine te klikken en je bovendraad er omheen te. Een spoelhuisje is het ding waar je je spoeltje in stopt.

Er zijn twee soorten huishoud naaimachines. De eerste heeft een hangend spoel die zit. Uw naaimachine loopt vast of blokkeert? Als het handwiel aan de rechter kant van de machine niet meer met de hand gedraaid kan worden, dan staat meestal.

Officiƫle website van Toyota naaimachines, ook wel bekent als Toyota Home Sewing. Handleiding downloaden, aankoop accessoires voor uw Toyota. De draad van de bovenkant loopt vast in het spoeltje, heb het net even. Voor Singer naaimachines met zelfspoelend systeem. Kunststof spoel met verende pen in het midden.

Diameter boven 25,7 mm, onder 25 mm. Deze naaimachine moet worden gebruikt met het voltage dat is aangegeven op. Het ziet er mooi uit, maar waar is het eigenlijk allemaal voor? EEN NAAIMACHINE VOOR IEDEREEN EEN VERHAAL VAN BLOEI EN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.