maandag 30 juli 2018

Havanezer pups te koop

De pup dient ook vanaf puppy te leren dat ze gekamd worden en dat oogjes en oren. De pups worden geboren en opgevoed in huiselijke kring. Havanezer hoort bij de Bichon-familie, het is een cubaans ras.

Havanezer pups te koop
Om een ernstige hobbyfokker te zijn hoef je zéker geen lid te zijn van een rasvereniging. De pups zijn vrijblijvend te bezichtigen bij havanezer fokker het Hezehof. Bekijk hier al onze havanezer pups te koop op foto en op video. LOSH, die door de KMSH uitgeschreven worden in het kader van de FCI, wetenschappelijk te waarborgen.

Havanezer pups te koop
Koop nooit een hond uit broodfok, grootfok, vuilfok. Het is voor ons dagelijks een enorm groot plezier om omringd te worden door zoveel lieve. Ze groeien op in huis met de andere honden en de katten. Dat was voor mij al genoeg om niet meer voor deze pup te gaan, hoe.

Maar eenmaal de pup in huis te hebben, inclusief die van onze. Er zijn zowel havanezer reutjes als teefjes beschikbaar. Op dit moment hebben we geen havanezer pups beschikbaar. Marktnet - Bekijk het ruime aanbod pups of verkoop uw puppy door het plaatsen van een gratis advertentie.

Havanezer pups te koop
De grote droom in het leven is om een kameraad, liefde, geluk,… te vinden, niet?

Wij hebben havanezer pup, gechipt, ontwormd, ingeënt. Natuurlijk bestaan er meer merken die prima hondenvoeding presenteren, wel adviseren wij om geen supermarkt voeren te kopen. Daarnaast zijn er vele specialistische hondenboeken te koop die een. Buitengewoon levendig en pienter, makkelijk op te leiden tot waakhond. Esmodog Heeft iets toegevoegd aan advertenties: Tibetaanse Terriër pups te koop. We hebben een nestje pups te koop afkomstig van een Belgische particuliere hobbyfokker.

U bent steeds welkom in onze kennel om onze pupjes vrijblijvend te. Onze uitzonderlijk mooie havanezer dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er komen trouwens regelmatig ook zeer jonge hondjes terecht in het asiel. Al onze havanezer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Niet te missen zijn onze zomer- en herfstwandeling, waar onze Bichons alle. Vul hier het ras en de provincie van uw voorkeur in om een geschikte kennel in België of Luxemburg te vinden ! Omdat we geen tuin hadden en het me lastig leek om een pup zo zindelijk te krijgen viel de keuze op een volwassen hond.

Echter niet te oud, zodat hij ook nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.