vrijdag 24 augustus 2018

Cbs energieverbruik huishouden

Energieverbruik van bedrijven en huishoudens in de Nederlandse economie. Ontdek of je huishouden boven of onder gemiddeld verbruikt en ontvang slimme. En ben je benieuwd of jouw energieverbruik hoog, gemiddeld of laag is?

Cbs energieverbruik huishouden
Het energieverbruik van huishoudens, met name het verbruik van aardgas, wordt vooral bepaald door de. Bijna 60 procent van de totale energieverbruik wordt in de industrie. Het directe energieverbruik van huishoudens is ruim een vijfde van het totale Nederlandse gas- en elektriciteitsverbruik. Het elektriciteit en gasgebruik van huishoudens heeft een aandeel van 12% (407 PJ) in het totale Nederlandse energieverbruik (3.258 PJ). Wat is de gemiddelde WOZ-waarde van de huizen in de buurt?

Hoeveel verdienen de inwoners van een buurt gemiddeld? Elk jaar publiceert het CBS in september het overzicht van de. Ondanks de wens en belofte het energieverbruik te reduceren is er toch weer een groei. Bron: CBS, bewerking ING Economisch Bureau. Belangrijk bij het energieverbruik van een huishouden is het gedrag. Daarnaast is onder meer gebruikgemaakt van cijfers van CBS en ECN. Er is een samenhang tussen de monitor.

We hebben allemaal immers genoeg ideeën om het energieverbruik terug te dringen. Het idee dat we in ons huishouden per jaar steeds meer energie zijn gebruiken. Nederland worden doorgegeven via energiebedrijven aan het CBS. CBS energiebalans, aanbod, omzetting en. Huishoudens verbruiken, inclusief eigen vervoer, circa 25% van het. Het omvangrijke energieverbruik in de bestaande woningvoorraad brengt met. Wat het gemiddeld energieverbruik voor een huishouden is, is moeilijk te zeggen.

Dit hangt af van vele factoren, zoals uit hoeveel personen het huishouden. Op basis van de gemiddelde gebruiken per woning, het aantal huishoudens en. De cijfers zijn afkomstig van CBS Statline, Regionale Kerncijfers en hebben. In een huishouden is het energieverbruik ruwweg als volgt verdeeld:. De belangrijkste conclusie uit de cijfers is dat huishoudens gemiddeld minder energie zijn gaan. Nu uit recente cijfers van het CBS blijkt dat het gasverbruik de laatste. Hiervan is 323 PJ primair voor huishoudens en 232 PJ.

Statistiek ( CBS ) en het Energieonderzoek. Het gemiddelde gas- en elektriciteitsgebruik voor huishoudelijke en zakelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.