donderdag 30 augustus 2018

Elektrische auto leasen zzp

Het privé leasen van een elektrische auto is zelfs. Beter voor het milieu, beter voor uw beurs – dat is de reden dat elektrisch autorijden op dit moment zo veel aandacht krijgt. Elektrische auto leasen particulier, zakelijk of ZZP.

Elektrische auto leasen zzp
Alles wat je moet weten over het leasen van een Tesla Model X. Bij een eenmanszaak of als ZZP -er moet je dus opletten bij het aangaan van.

Een elektrische auto leasen is de laatste jaren steeds populairder. Niet zo gek, want elektrisch leasen.

Elektrische auto leasen zzp
Dat geldt bij operational lease, maar ook bij het kopen of financial lease. Weet je het nog, je eerste eigen autootje? Dikke kans dat het een rammelbak tot en met was, en misschien nog wel eentje die je van heinde en verre hoorde. Afhankelijk van je situatie kun je kopen, delen, huren of leasen. Enige uitzondering is de volledig elektrische auto. Dat is twee tot drie keer zo duur als bij een elektrische auto.

Aan de laadpaal betaal je circa 0,28 euro per kilowattuur (kWh). Die extra aftrekpost kun je bij aanschaf of financial lease zelf. Kies uit een hybride of een volledig elektrische auto.

Elektrische auto leasen zzp
Van alle ondernemers die leasen rijdt inmiddels 23 procent een elektrische of hybride auto.

Ook steeds meer zzp -ers hebben interesse in een elektrische auto. Tot voor kort zat er op een elektrische of hybride auto ontzettend veel fiscaal voordeel. Geen BPM, MRB en ook geen bijtelling. De elektrische lease auto is in opkomst.

Jaar na jaar stijgt de verkoop van de elektrische auto. De groei cijfers zijn indrukwekkend maar vooralsnog worden er. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. De overheid geeft ondernemers die een volledig elektrische auto, plug-in hybride of.

Bij het leasen van een auto wordt belasting betaald. Naast het kopen van een auto zijn er tegenwoordig nog andere manieren om. Top dus als je van je baas of als ZZP -er mag leasen. Niet voor niets hebben ongeveer alle autofabrikanten elektrische en plugin- hybride modellen ontwikkeld en. Kun je beter leasen of een auto huren? In dat geval kan het verstandig zijn een hybride of elektrische auto aan te schaffen, dan profiteer je. Goedkoop Auto Leasen : lees hier waarom jij als zzp ondernemer dat ook kan en bespaar. Tenzij je kiest voor volledig elektrisch rijden, dan geldt 4% bijtelling.

Ook dan is het leasen van een auto een interessante optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.