woensdag 22 augustus 2018

Hoeveel m3 gas per dag is normaal

Hoeveel je verbruikt hangt af van het type woning, de isolatie, het aantal. Voor het gemak hebben we het gasverbruik per maand en per dag ook aangegeven. Hou ons op de hoogte om te kijken hoeveel het verschil is.

Hoeveel m3 gas per dag is normaal
Jouw verbruik ligt op een normaal gemiddelde. Hoeveel kuub per dag stoken jullie met dit koude weer? Je hebt het zelf in de hand hoeveel je stookt. Bij (langere) afwezigheid of nacht nu op 15 graden, normaal.
Hoeveel m3 gas per dag is normaal
Ons gas verbruik is ongeveer 8-10 m3 per dag (!).

Onze verhuurder blijft maar zeggen dat dit een heel normaal verbruik is. Mijns inziens hoeft een verbruik van 30 m3 gas per dag bij de huidige. Zet hem eens op een keer op 15 graden en kijk hoeveel het afkoeld hier heb. Wat is uw gemiddeld energieverbruik? Na afschuwelijk hoge naheffing door hoog gasverbruik waarvan ik dacht door knullige. Het gemiddeld gasverbruik van huishoudens is 1. Benieuwd hoeveel stroom jouw huishouden op een dag gebruikt? Deze winter verbruikten we 35 m3 per dag.

Hoeveel m3 gas per dag is normaal
Ongeveer 75 procent van het totale gasverbruik komt door de verwarming. Maar hoeveel energie verbruik je nou gemiddeld? In onderstaande tabel staan de gemiddeldes per jaar in m3 gas. Het aantal graaddagen op een dag is gelijk aan 18 graden Celsius minus de gemiddelde. De meter geeft namelijk aan hoeveel water er is verbruikt sinds die meter werd. Ik geloof dat 40 tot 45 m3 per jaar normaal is voor een eenpersoons huishouden; voor een. De Vastelastenbond zet het gasverbruik per woonsituatie op een rij. Ik vind dit zo ontzettend veel geld en vraag me af of dit normaal is.

Ik merkte na een maand ineens hoeveel extra gas ik verbruikt had! Maar aan gas waren we deze winter minimaal 500 euro per maand kwijt. Gas, elektra en water komt hier allemaal via hetzelfde bedrijf en dezelfde nota. Reken maar uit wat " normaal " is :-).

Ik woon in een tussenwoning en ben de hele dag niet thuis. Ook water, gas en bijvoorbeeld diesel verbruik je dagelijks. Wees slim en bespaar met de volgende tips veel geld op je gasrekening bij lage. Een Nederlands huishouden verbruikt gemiddeld 1. Dit zijn de kosten voor het verbruik van gas, elektriciteit en water. Met een gemiddeld energieverbruik wordt het gemiddelde verbruik van gas en elektriciteit.

Aantal bewoners, Stroom (kWh), Gas ( m3 ), Goedkoopste contract. Schijnt allemaal normaal te zijn, dus ik zal wel gek zijn. Met 0,78 m³ per uur kom je met 16 uur per dag op 12,48 m³ per dag. Hoeveel verwacht je (of iemand anders met een vergelijkbare woning) dat je verbruik zou moeten zijn? Dat is ook de oorzaak dat ons gas verbruik 4x zoveel is als normaal. Ben benieuwd hoeveel dat nog gaat schelen. Een gemiddeld huishouden stookt per jaar 1. Binnenkort (10 februari) is het Warme Truiendag, een ludieke actiedag om.

De thermostaat 's nachts lager zetten kan de gasrekening met gemiddeld 11% laten. Gemiddeld gasverbruik van Vlaams gezin is 23. Nipo gebruiken we in Nederland per persoon gemiddeld 121 liter water per dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.