zondag 19 augustus 2018

Kledingstomer of strijkijzer

Met een kledingstomer maak je je kleding kreukvrij en strijk je dus eigenlijk zonder strijkijzer. Het grote verschil is dat je met een kledingstomer je kleding direct. De kledingstomers van Philips verwijderen bacteriën, nare geurtjes en kreukels.

Kledingstomer of strijkijzer
Snel, hygiënisch en een mooie aanvulling op je strijkijzer.

Kledingstomers koop je eenvoudig online bij bol. De Philips Steam&Go is een kledingstomer die je met één hand kunt. Maar wil je echt alle kreukels eruit, dan werkt een strijkijzer beter.

Kledingstomer of strijkijzer
Daar waar een strijkijzer moeilijk bij kan, is voor de kledingstomer geen probleem, ruches e. Ik las laatst over een kledingstomer. Je kunt het ook doen met een strijkijzer. Ga je op reis, dan neem je normaal gesproken geen strijkplank mee.

Een kledingstomer werkt ook 3x sneller dan een strijkijzer. Snel een overhemd kreukvrij krijgen gaat dus zonder moeite met de kledingstomers van Jiffy Steamer. Op verzoek van Philips heb ik de kledingstomer een week lang mogen testen. Je moet de kledingstomer niet als vervanging van je strijkijzer zien. Dan ben ik toch sneller met een stoom strijkijzer. Ontdek de Philips kledingstomer en waarom deze kledingstomer aan uw behoeften voldoen. Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online.

Lees hier hoe een Philips strijkijzer, stoomgenerator of kledingstomer te ontkalken voor een verlengde levensduur. Ontkalk regelmatig voor maximale prestaties. Koop of Verkoop kledingstomer op Marktplaats. Met een Tefal stoomstrijkijzer worden de ergste kreukels moeiteloos. En wil je snel even een shirtje ontkreuken, dan kan dat met een Tefal kledingstomer ! PerfectCare-Elite Silence is het beste strijkijzer met stoomgenerator van Philips met. De nieuwe Philips ClearTouch- kledingstomer is ontwikkeld voor krachtige. Probeer nu 90 dagen de stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van Tefal en laat je overtuigen.

Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op. Deze handheld kledingstomer is ideaal om kledingstukken nog even snel bij te. Zonder zwaar strijkijzer, maar met een handzaam stoomapparaat voor kleding. Cécile Narinx testte de handheld kledingstomer en is verkocht. Philips PerfectCare Elite zelf nadenkende stoomstrijkijzer – ja.

Een stomer is veel gemakkelijker dan een strijkijzer ”, zegt Donna Smallin Kuper, gediplomeerd schoonmaaktechnicus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.