vrijdag 17 augustus 2018

Kleine houten doosjes

Dit blank houten kistje met metalen sluiting is handig voor het opbergen van allerlei kleine rommeltjes. Het kistje heeft een afmeting van 10x15x9 cm. Houten bewaardoosjes (4 stuks per verpakking).

Kleine houten doosjes
We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. De kistjes zijn allemaal van onbehandeld hout, zodanig dat ze gemakkelijk bewerkt kunnen.

Netjes geschuurde houten doosjes zonder decoratie in verschillende uitvoeringen (rond, hartvormig, ovaal en driehoekig) en maten. Kistjes- doosjes -houtwaren-letters. Erg leuk om te versieren en te bschilderen. Handgemaakt houten doosjes in vele houtsoorten en maten. Inscriptie van tekst of logo kan op alle maten. Voordelig geprijsd en voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis. En we hebben nog veel meer andere producten. Een subtiel klein bedeltje in hartvorm versieren de doos.

Met zestien vierkantjes een doosje vouwen. Dichtbij de natuur, neutraal, kan ingezet worden voor alle seizoenen. Kubusdoosjes Klepje Recycled 100 procent. Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in blank houten gebruiksartikelen! Kleine houten doos met afneembaar deksel.

Bekijk de foto van Depaarseveer met als titel Letterbak schilderijtje gemaakt van kleine houten doosjes en daarna versiert met papier, en andere inspirerende. Mooi houten melktandendoosje om allle kleine melktandjes in te. We klommen de smalle houten trap op. In deze zat mannenkleding, maar op de bodem lageen aantal kleine houten doosjes.

Vind de beste selectie houten doosjes groothandel fabrikanten en ontdek goedkope. Ster doos fabricage groothandel kleine houten oud dozen, luxe houten. Voor engelkaartdoosjes (angel card boxes) en andere kleine houten objecten. Dit schattige kistje is gemaakt van enkel leuke producten van de action en is de droom van iedere. Vintage Japans vierkant houten lakwerk doosje met slot. Hij bracht haar naar de open haard, waar vier kleine houten doosjes op tafel stonden. Door met een plechtig gebaar de dekseltjes eraf te halen, onthulde de. Doormet een plechtig gebaar de dekseltjes eraf te halen, onthulde de.

We bedrukken USB-verpakkingen, houten USB sticks en wallets. Geef uw product meer waarde met bedrukte doosjes op maat! Leuk houten kistje met fotolijstje welke met verschillende attributen versierd kan worden. Deze is verkrijgbaar bij Xenos en de prijzen gaan vanaf 0, 90 cent op basis van de grootte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.