zaterdag 25 augustus 2018

Microdermabrasie

Maar wat is microdermabrasie eigenlijk? Het laat zich het eenvoudigst omschrijven als een mechanische. De microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huid voor een mooie, gladde, egale huid en minder rimpels.

Microdermabrasie
Ideaal bij acne, acnelittekens en een onregelmatige huid. Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen en frist uw huid op. Je luistert naar het schrapende geluid van het pennetje waarmee jouw huid voorzichtig wordt gezandstraald. Onderga een intensieve peeling van de huid en ervaar het verschil.

Bij kleine littekens van acne, een verdikte huidstructuur en oneffenheden op de huid biedt microdermabrasie uitkomst. De actieve acne kan mooi genezen, maar wat als acne zijn sporen. Na een microdermabrasie behandeling oogt uw huid direct frisser en jonger. Het gaat om een intensieve peeling met fijne kristallen, die zorgt voor vernieuwing. Bespaar tot 70% op microdermabrasie. Tijdens een microdermabrasie behandeling met de Vitapeel (MB cosmetics) wordt een fijne straal.

De behandeling is snel, pijnloos en het resultaat is verbluffend! Littekens, pigmentverkleuringen, fijne rimpeltjes of een vale droge huid? Medische microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische, huid oppervlakkige, vernieuwende behandeling.

Microdermabrasie
Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling tegen de verouderde huid, rimpels, acné, littekens, pigmentatie en verlies van. Een babyzachte huid door kristallen. Bij Huidzorg Heiloo wordt gebruikt van de Ultrapeel. Een van de krachtigste microdermabrasie apparaten die er zijn. Met deze apparatuur worden kleine steriele.

Dit gebeurt met een apparaat dat fijne. Dit verwijdert dode en beschadigde huidcellen. Zo ontstaan nieuwe huidcellen die de buitenste huidlaag. Met een microdermabrasie behandeling wordt de huid verjongd en de doorbloeding gestimuleerd. De huid krijgt een gezonde kleur en glans. Deze microdermabrasie behandeling zorgt voor huidverbetering voor elk huidtype en op elke leeftijd. Van buitenaf wordt de huid vlakker en dunner. Derma2care verzorgt professionele microdermabrasie behandelingen voor zichtbare verbetering van uw huid.

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Alles wat met uw huid in aanraking komt is steriel verpakt. Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms.

Deze behandelingswijze is heel geschikt voor:. We gaan bijna allemaal wel ergens in een periode van ons leven door een fase.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.